Decembercadeaus kamperenthema

Decembercadeaus kamperen: van kersthanger tot croissantkandelaar

Marije Onderwaater

Het is weer december en de tijd om een cadeautje te kopen voor jezelf of voor een ander. Zoek je decembercadeaus die met kamperen te maken hebben? Dan vind je hier vast wel wat leuks tussen!

Nordic Light kerstbal tent 10 cm

Altijd goed in december: een mooie hanger voor in de kerstboom. En kampeerliefhebbers doe je natuurlijk extra veel plezier met een ornament dat met hun favoriete vrijetijdsbesteding te maken heeft. Deze hanger heeft de vorm van een tent en is van het merk Nordic Light. Liever een Volkswagenbusje of een echte bal? Die zijn ook te koop! De tent op de foto koop je voor 19,95 euro onder meer bij Bol.com.

Kerstboom tent
Kerstboomhanger in tentvorm
Kerstboom tent
Kerstboomhanger in tentvorm

Wasgij Onrust op de camping! - legpuzzel 1000 stukjes

Het is een bonte boel op deze legpuzzel van Wasgij, die niet voor niets de naam ‘Onrust op de camping!’ heeft gekregen. Duizend stukjes lang ben je in de ban van deze gezellige chaos. De puzzel is gemaakt van 100% gerecycled karton. Ben je een liefhebber van legpuzzels die in het teken van kamperen staan? Hier vind je er nog meer! Deze puzzel kost 18,99 euro en is onder meer hier te koop.

Legpuzzel camping
Legpuzzel Onrust op de camping!
Legpuzzel camping
Legpuzzel Onrust op de camping!

Kampeersokken van LuckDay Socks

Een camper, enkele caravans en een haardvuurtje: wie wordt er nu níét vrolijk van deze sokken in kampeerstijl? De sokken zijn gemaakt van 85% katoen en 15% elastan. Volgens de fabrikant zijn ze kwalitatief, vormvast en knellen ze niet door de brede band. En het leuke: de linker- en rechtersok verschillen van elkaar. Je koopt ze hier voor 9,25 euro.

Kampeersokken
Vrolijke kampeersokken
Kampeersokken
Vrolijke kampeersokken

Storm Mini - lamp voor buiten

Dit blijft toch een geweldig cadeau: lamp Storm van Caravanity. Inmiddels is dit toch echt wel een klassieker. De lamp is er in meerdere maten. Dit exemplaar is 22 centimeter hoog en is dankzij het vriendelijke prijskaartje perfect om cadeau te geven. De lamp komt met een led 5V met flame-effect en drie AAA-batterijen. Voor 25,90 euro hier te koop.

Stormlamp
Storm Mini
Stormlamp
Storm Mini

Messing kandelaar croissant - Sissy Boy

Oorbellen, kettingen, posters; waar hebben we de croissant nog niet gezien? Bestel jij deze luchtige lekkernij ook standaard bij de Franse campingwinkel of ken je iemand die er gek op is? Dan is deze messing croissantkandelaar een echte must-have. De kandelaar is 6 centimeter hoog en 5 centimeter breed. De prijs: 22,99 euro.

Croissant kandelaar
Croissantkandelaar van Sissy Boy
Croissant kandelaar
Croissantkandelaar van Sissy Boy

Sierkussen Happy Camper

Gezellig voor in de camper of caravan: een of meerdere sierkussen(s). En natuurlijk blijf je dan in stijl met een kussen dat het kampeerthema heeft. Dit Happy Camper-kussen is 30 x 50 centimeter. Dankzij de rits kun je de hoes eraf halen en wassen. PillowMonkey heeft nog meer leuke kampeerkussens, zoals deze. Het Happy Camper-kussen kost 37,95 euro.

Decembercadeaus kamperen Kussen Happy Camper
Happy Camper-kussen
Decembercadeaus kamperen Kussen Happy Camper
Happy Camper-kussen

Nog meer leuke decembercadeaus in het kamperenthema

Meer inspiratie vind je in dit artikel met leuke cadeaus. Lekker lezen doe je met deze kampeerboeken. En wil jij je kerstboom helemaal in kampeerstijl optuigen? Kijk dan eens hier.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Marije Onderwaater

(Eind)redacteur

I love slapen onder een tentdoek! Met mijn vriend en onze zoons van 11 en 14 jaar ga ik graag op pad met onze Campooz Fat Freddy tenttrailer. Het liefst naar een zonnig land! Stiekem vind ik met een camper op pad gaan trouwens ook héél leuk! Dat tentdoek denk ik er dan wel even bij…