Cadac korting juli

Campingkoken met korting: 10% voordeel bij CADAC | Dometic

Marije Onderwaater

Lekker eten hoort bij een goede kampeervakantie. Met de barbecues en kookstellen van CADAC | Dometic geniet je van een heerlijke maaltijd, gewoon op de camping, in de eigen achtertuin, op het balkon, in het park of op het strand. Trek gekregen? Dat is mooi, want in juli en augustus krijg je 10% Campingtrend-korting!

CADAC (Commercial And Domestic Appliance Company) werd in 1948 opgericht in Johannesburg. Het waren de boeren in Zuid-Afrika die bedachten dat ze hun skottelskaar, de ploegschaar, konden gebruiken voor het braaien van vlees. Later gebeurde dat via een buis op een gasfles en zo ontstond uiteindelijk de skottelbraai.

CADAC | Dometic

CADAC werd in 2022 ingelijfd bij de Dometic Group uit Zweden en vierde in 2023 het 75-jarig jubileum. De skottelbraai is nog steeds een enorme hit, maar er zijn inmiddels nog veel meer handige kookproducten voor op de camping en thuis. En het mooie is: in de maanden juli en augustus krijg je 10% Campingtrend-korting op alle producten van de officiële CADAC-website.

CADAC korting
De beroemde Skottelbraai
CADAC korting
De beroemde Skottelbraai

Koken voor kampeerders

Natuurlijk kun je zelf rustig rondkijken op de website van CADAC. Wij tippen je wel alvast enkele highlights.

De Skottelbraai mag natuurlijk niet ontbreken in dit rijtje. Veel kampeerders nemen deze pan op drie poten mee naar de camping. Je kunt er van alles mee maken: vlees en vis, gerechten met groenten of ei, pannenkoeken en nog veel meer. De standaard meegeleverde pandrager is handig om bijvoorbeeld pasta te koken. En kies je voor de Paella Braai, dan krijg je in plaats van de plattere pan een pan met opstaande randen en een keramische GreenGrill-coating.

De Citi Chef 40. Deze gasbarbecue is met zijn doorsnede van 40 centimeter erg compact en komt inclusief een pandrager, een bbq-rooster, een deksel met thermometer en draagtas.

Een echte alleskunner is de Safari Chef 30. Deze Cadac gasbarbecue heeft een doorsnede van 30 centimeter en is licht van gewicht. Desondanks biedt hij maar liefs vier kookoppervlakken: een bbq-rooster, een pandrager, een bakplaat én een deksel die ook als pan is te gebruiken.

De 2 Cook 3 Turbo is uitgerust met twee turbobranders die volop en heel gericht warmte afgeven. De pannen op het kooktoestel warmen hierdoor snel op en dat komt het gasverbruik en de kooktijd ten goede. Het toestel heeft twee pandragers en twee windschermen die je aan de zijkant van het kooktoestel kunt plaatsen. De branders hebben elk een eigen regelknop en ontsteking, en zijn daardoor afzonderlijk van elkaar te gebruiken.

Cadac kooktoestel
Cadac kooktoestel

Heel veel recepten

En wat kun je nu eigenlijk maken op de barbecues en kooktoestellen van CADAC? Als je even geen inspiratie hebt, kun je op de website terecht. Daar staan heel veel recepten. Je vindt er bijvoorbeeld gerechten met vlees of vis, vegetarische recepten en ideeën voor desserts, want ook die kun je op de camping makkelijk bereiden. Het water loopt ons in de mond bij gerechten als de jalapeño corn fritters, de paella met vis en zeevruchten, en als nagerecht het s’mores-pannetje met fruit.

Cadac paella
Cadac paella

Campingtrend-korting bij CADAC | Dometic

Wil jij ook outdoor koken en de lekkerste gerechten op tafel toveren? Profiteer dan in juli en augustus 2024 van 10% korting op het gehele assortiment; van complete barbecue tot een pizzasteen. Deze unieke Campingtrend-korting geldt alleen op artikelen in de officiële webshop van CADAC. Gebruik hiervoor de code campingtrend-10-24. Via onderstaande button kom je direct bij de webshop.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Marije Onderwaater

(Eind)redacteur

I love slapen onder een tentdoek! Met mijn vriend en onze zoons van 11 en 14 jaar ga ik graag op pad met onze Campooz Fat Freddy tenttrailer. Het liefst naar een zonnig land! Stiekem vind ik met een camper op pad gaan trouwens ook héél leuk! Dat tentdoek denk ik er dan wel even bij…