Legpuzzels kamperen
Vrolijke campingpuzzel

Legpuzzels voor liefhebbers van kamperen

Marije Onderwaater

Zo af en toe legt het vrouwelijk deel van de Campingtrend-redactie graag een puzzelstukje neer. Als de frustratie van het niet kunnen vinden van het juiste stukje niet de overhand neemt, is puzzelen heel ontspannend. Vind jij dat ook? Kijk dan eens naar deze legpuzzels voor liefhebbers van kamperen.

House of Puzzles camping legpuzzel - 1000 stukjes

Heel veel verschillende kampeerders zijn neergestreken op de camping die op deze legpuzzel van House of Puzzles staat afgebeeld. Tenten, busjes en caravans staan hier kriskras door elkaar. Voor de bewoners van de huizen aan de rand van de camping zal het een mooi uitzicht zijn. Wil jij ook genieten van deze gezellige camping? Koop de puzzel van 1000 stukjes dan voor 33,45 euro bij Bol.com.

House of Puzzles camping
House of Puzzles camping legpuzzel
House of Puzzles camping
House of Puzzles camping legpuzzel

Legpuzzel camper van - 1000 stukjes

Kampeerbusjes doen het goed op accessoires én zijn een geliefd onderwerp bij makers van legpuzzels. Op deze puzzel vind je dertig verschillende camper vans. De puzzel telt 1000 stukjes heeft een afmeting van 49 x 68 centimeter.
De legpuzzel camper van kost 19,95 euro en is onder meer te koop bij Bol.com.

Legpuzzel camper van
Legpuzzel camper van
Legpuzzel camper van
Legpuzzel camper van

Jan van Haasteren Kamperen in het bos - 1000 stukjes

Een overzicht met legpuzzels voor liefhebbers van kamperen is niet compleet zonder een Jan van Haasteren, je zag hem al als foto boven dit artikel. Op de camping in het bos is het – zoals bij alle puzzels van Jan van Haasteren – lekker druk. We zien een bonte verzameling aan tentjes, waaronder een wigwam. In het midden van de puzzel spetteren kleine campinggasten lekker in een opblaasbadje. De puzzel telt 1000 stukjes, en is 49 centimeter hoog en 68 centimeter breed.
Jan van Haasteren Kamperen in het bos kost 14,92 euro en is bijvoorbeeld hier te koop.

Jan van Haasteren legpuzzels kamperen
Jan van Haasteren Kamperen in het bos
Jan van Haasteren legpuzzels kamperen
Jan van Haasteren Kamperen in het bos

Kamperen bij het meer van Genève - 1000 stukjes

Hou je van wolkenluchten en helderblauw water, gecombineerd met een grasstrook met daarop een caravan en een tent? Vier keer ja? Gooi dan meteen deze legpuzzel ‘Kamperen meer van Genève’ in je digitale winkelmandje. De puzzel telt 1000 stukjes en meet 49 centimeter bij 68 centimeter. Gezien de vele tinten blauw, ben je waarschijnlijk best een tijdje zoet met dit exemplaar.
Je koopt de puzzel Kamperen bij het meer van Genève hier voor 45,95 euro.

Kamperen meer van Genève
Kamperen bij het meer van Genève
Kamperen meer van Genève
Kamperen bij het meer van Genève

Ravensburger Volkswagen T1 Camper Van - 1000 stukjes

De iconische Volkswagen T1 komt regelmatig voorbij in lijstjes met leuke kampeeraccessoires. Ook in het legpuzzelassortiment ontbreekt hij niet. En dat is geheel terecht, want met deze puzzel krijg je toch direct zin om er op uit te trekken? Deze legpuzzel van Ravensburger bestaat uit 1000 stukjes en kost 18,28 euro. Je koopt hem bijvoorbeeld hier.

Ravensburger Volkswagen T1
Ravensburger Volkswagen T1 legpuzzel
Ravensburger Volkswagen T1
Ravensburger Volkswagen T1 legpuzzel

Heye Go Camping - 2000 stukjes

Er valt genoeg te beleven op de Heye Go Camping puzzel. In een bergdal zijn talloze tenten en caravans te zien. Op het water vermaken de kampeerders zich met kajakken, varen en zwemmen. Deze kleurrijke puzzel telt 2000 stukjes, is 68 centimeter hoog en 96 centimeter breed. Let ook even op de bijzondere driehoekige doos. Voor 40,85 euro heb je urenlang puzzelplezier.

Heye Go Camping
Heye Go Camping puzzel
Heye Go Camping
Heye Go Camping puzzel

Ravensburger Vakantie op de camping - 1000 stukjes

Kijk eens wat een vredig tafereeltje de Ravensburger-puzzel Vakantie op de camping biedt. Het kampement is opgezet, het vuurtje brandt en de kampeerders rest niet anders dan uitkijken over het meer en genieten van het uitzicht. Tijdens het puzzelen krijg je vast iets van dit relaxte gevoel mee. De puzzel telt 1000 stukjes en heeft een afmeting van 50 x 70 centimeter. Voor 27,03 euro is hij onder meer bij Bol.com te koop.

Ravensburger legpuzzel
Ravensburger Vakantie op de camping
Ravensburger legpuzzel
Ravensburger Vakantie op de camping

Dit artikel bevat affiliatelinks. Dat betekent dat als jij een product via deze link koopt, wij hier een klein percentage voor krijgen. Dit heeft geen invloed op de prijs die jij betaalt.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Marije Onderwaater

(Eind)redacteur

I love slapen onder een tentdoek! Met mijn vriend en onze zoons van 11 en 14 jaar ga ik graag op pad met onze Campooz Fat Freddy tenttrailer. Het liefst naar een zonnig land! Stiekem vind ik met een camper op pad gaan trouwens ook héél leuk! Dat tentdoek denk ik er dan wel even bij…