Autoreis spullen

Klaar voor de autoreis naar de camping met deze spullen

Marije Onderwaater

Een lekkere playlist, een goede podcast, iets te eten en drinken, en genoeg om de kinderen mee te vermaken. Alles aan boord? Dan kan de autoreis naar de camping beginnen. Deze spullen mogen daarbij niet ontbreken.

Circular&Co. to go koffiebeker

Is een koffie in de automaat langs de snelweg voor jou ook een traktatie of broodnodig om de reis te kunnen voortzetten? Kies dan voor een duurzame koffiebeker, zodat je niet steeds een beker hoeft weg te gooien. Deze beker van Circular&Co is gemaakt van 40% gerecyclede koffiebekers en 60% polypropyleen. Verder is de beker vrij van melamine en BPA, en lekt hij – uiteraard – niet. Dit is geen thermofles, maar Circular&Co. belooft dat je drankjes echt lekker warm blijven.
Onder meer hier te koop voor 21,99 euro.

Duurzame koffiebeker
Duurzame koffiebeker van Circulair & Co.
Duurzame koffiebeker
Duurzame koffiebeker van Circulair & Co.

DW-G bluetooth FM Transmitter en autolader

Heb je geen bluetooth in je auto en wil je toch muziek van je telefoon luisteren? Dan is deze FM Transmitter dé oplossing. Hiermee verbind je jouw smartphone eenvoudig met de autoradio. Tegelijkertijd is dit een oplader met twee usb-aansluitingen, een 3.0 usb-snellaadaansluiting en ledverlichting.
Onder meer hier te koop voor 24,95 euro.

FM transmitter
FM transmitter en autolader
FM transmitter
FM transmitter en autolader

RX Goods reistafel voor kinderen met tablethouder

Het is echt waar: als de kinderen zich vermaken, hebben ouders een zorg minder en dus meestal een fijnere autoreis. Deze RX Goods reistafel helpt daar aan mee. Je hangt hem aan de voorstoel en kinderen kunnen er vervolgens aan kleuren, een spelletje doen of iets op een tablet kijken. De tafel heeft hier een speciale houder voor.
Onder meer hier te koop voor 32,95 euro.

RX Goods reistafel
RX Goods reistafel
RX Goods reistafel
RX Goods reistafel

Revall autoprullenbak

Zakdoekjes, een snoeppapiertje, een blikje, een bananenschil; als je niet oppast wordt het tijdens de reis naar je vakantiebestemming een zooitje in de auto. Dit prullenbakje met een inhoud van 1 liter is daarom ideaal. Je hangt hem overal op en hij is makkelijk schoon te maken. De deksel is voorzien van een psuh-systeem, waardoor hij makkelijk opent en sluit, en nare geurtjes in prullenbak blijven. Afvalzakjes zijn bijgeleverd.
Onder meer hier te koop voor 12,95 euro.

Revall autoprullenbak
Revall autoprullenbak
Revall autoprullenbak
Revall autoprullenbak

SES raamstickers boerderij

Raamstickers hebben de tand des tijds behoorlijk doorstaan. Oké, ze hebben een iets ander design dan de stickers met primaire kleuren van vroeger, maar ze zorgen nog steeds voor plezier op de achterbank. Bijvoorbeeld dit setje met 26 boerderijstickers. Ze kunnen niet alleen op het raam; SES levert er ook een plakbordje bij.
Onder meer hier te koop voor 6,20 euro.

SES raamstickers
SES raamstickers
SES raamstickers
SES raamstickers

DistinQ elektrische koelbox 20 liter

Wil je tijdens de autoreis niet afhankelijk zijn van tankstations of wegrestaurants voor eten en drinken? Dan is een goede koelbox onmisbaar. Deze elektrische koelbox van DistinQ heeft een 12V- en een 230V-aansluiting, wat betekent dat je hem ook op de camping kunt blijven gebruiken.
Onder meer hier te koop voor 59 euro.

Distinq elektrische koelbox
Distinq elektrische koelbox
Distinq elektrische koelbox
Distinq elektrische koelbox

Na de autoreis: lekker lezen op de camping

Ben je voorzien voor de autoreis? Dan zoek je misschien voor op de camping nog een boek dat met kamperen te maken heeft. Dit lijstje biedt voor ieder wat wils.

Dit artikel bevat affiliatelinks. Dat betekent dat als jij een product via deze link koopt, wij hier een klein percentage voor krijgen. Dit heeft geen invloed op de prijs die jij betaalt.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Marije Onderwaater

(Eind)redacteur

I love slapen onder een tentdoek! Met mijn vriend en onze zoons van 11 en 14 jaar ga ik graag op pad met onze Campooz Fat Freddy tenttrailer. Het liefst naar een zonnig land! Stiekem vind ik met een camper op pad gaan trouwens ook héél leuk! Dat tentdoek denk ik er dan wel even bij…