Decembercadeaus kamperen

Om te geven of te krijgen: decembercadeaus met thema kamperen

Marije Onderwaater

Wil jij in dé cadeaumaand december iemand verrassen met een leuk cadeautje? Check dan eens deze decembercadeaus met het thema kamperen. Er zit vast iets voor je tussen!

Lego Creator familievakantie-set

Lego is leuk én ontspannend voor jong en oud. De beroemde Volkswagen T1-bus van Lego heeft al eens in deze rubriek gestaan. Daarom dit keer een andere leuke kampeerset van Lego Creator: de familievakantie. Met de bouwsteentjes kan je drie verschillende settings maken. Die met de camper en de caravan zijn favoriet op de Campingtrend-redactie.
De Lego Creator-set kost 78,99 euro en is onder meer te koop bij Bol.com.

Lego Creator familievakantie decembercadeaus kamperen
Lego Creator familievakantie
Lego Creator familievakantie decembercadeaus kamperen
Lego Creator familievakantie

Okimono shirt

Vaste kijkers van de Campingtrend Liveshows en de vlogs van DW kennen de shirts van Okimono vast wel. Jos en DW hebben namelijk regelmatig zo’n shirt met een grappige print aan. Maar Okimono verkoopt niet alleen shirts voor heren die kamperen. Ook voor dames en kinderen is er een collectie. Het shirt met de haringen (op de foto) kost 39,95 euro. Koop je een tweede exemplaar, dan betaal je daar 27,95 euro voor. Alle Okimono-shirts zijn hier te koop.

Okimono shirt
Okimono shirt
Okimono shirt
Okimono shirt

Light my fire Firesteel Bio Scout

Met Firesteel Scout van Light My Fire heb je altijd en overal een vlammetje bij de hand. Maak er kampvuurtjes mee of steek een gasbrander aan. Altijd handig om bij je te hebben! De Firesteel Scout werkt ook op extreme hoogtes met weinig zuurstof én onder natte omstandigheden. Je kunt er 3000 keer mee strijken. Light My Fire gebruikt alleen biobased plastic voor hun producten.
De Firesteel Scout kost 14,50 euro en is onder meer te koop bij Bever Sport.

Firesteel Scout
De Firesteel Scout
Firesteel Scout
De Firesteel Scout

Mok Volkswagen kampeerbus

Een mok in de vorm van een Volkswagen-kampeerbus. Daar kan je toch alleen maar vrolijk van worden? Doe hem cadeau aan een Volkswagen-fan, iemand die van kamperen houdt óf hou deze leukerd gewoon zelf. Liever geen rood? De mok is ook verkrijgbaar in blauw, oranje en groen. Hij is gemaakt van keramiek, 10 centimeter hoog en 8,5 centimeter breed.
De mok kost 15,95 euro en is onder meer te koop bij Bol.com.

Volkswagen kampeerbus
Mok Volkswagen kampeerbus
Volkswagen kampeerbus
Mok Volkswagen kampeerbus

Qazqa stormlamp mini

We kunnen hem inmiddels wel iconisch noemen: de stormlamp van Qazqa. Daarom mag hij niet ontbreken in het lijstje decembercadeaus met het kamperen-thema. Naast het allereerste model van 30 centimeter hoog zijn er nu meerdere formaten bijgekomen. Een daarvan is de stormlamp mini met een hoogte van 22 centimeter. Deze lamp is niet oplaadbaar, maar werkt op drie AAA-batterijen. Je kunt hem neerzetten en dankzij het hengsel ook ophangen of meenemen.
De Qazqa stormlamp mini kost 36,95 euro en is bijvoorbeeld te koop bij Bol.com.

Stormlamp Qazqa decembercadeaus kamperen
Stormlamp Qazqa
Stormlamp Qazqa decembercadeaus kamperen
Stormlamp Qazqa

Omnia campingoven

De Omnia campingoven blijft een hit. Je kunt er op de camping bijvoorbeeld broodjes in bakken of ovengerechten in maken. De Omnia oven heeft een ronde aluminium vorm die je op het vuur zet. Dankzij de ventilatiegaten in de deksel kan brood – of zelfs (hartige) taart – rijzen. En deze bakvorm neemt onderweg veel minder ruimte in dan een echt oventje. De Omnia campingoven kost 34,99 euro en is onder meer te koop bij Berger Camping.

Omnia campingoven
De Omnia campingoven
Omnia campingoven
De Omnia campingoven

Tintl sokken campinglife

Voor echte kampeerliefhebbers zijn deze sokken van Tintl een must. Ze beelden het campinglife uit en dan mag een wc-rol natuurlijk niet ontbreken. De unisex sokken zijn verkrijgbaar in twee maten: 36-40 en 41-46. De sokken zijn gemaakt van 80% katoen, 18% polyamide en 2% elastaan? Wil je meerdere paren kopen? Dan gaat de prijs per paar naar beneden.
De Tintl sokken campinglife kosten 9,95 euro en zijn onder meer te koop bij Bol.com.

Sokken kamperen
Tintl sokken campinglife
Sokken kamperen
Tintl sokken campinglife

Inklapbare wijnglazen Isabella

Dat is makkelijk: de wijnglazen van Isabella zijn inklapbaar. De kelk en de voet zijn los te halen en samen op te bergen in de bijgeleverde beschermhoes. Dat bespaart ruimte én dankzij het gebruikte polycarbonaat hoef je niet bang te zijn voor scherven. Isabella verkoopt de transparante wijnglazen in een setje van twee voor 22 euro. Je koopt ze hier.

Isabella wijnglazen
De inklapbare wijnglazen van Isabella.
Isabella wijnglazen
De inklapbare wijnglazen van Isabella.

XL microvezel handdoek

Op elke camping kom je ze wel tegen: de handdoeken en strandlakens van Decathlon. En terecht, want de microvezel handdoeken nemen weinig ruimte in en drogen snel. En dan zijn ze ook nog eens in verschillende leuke kleuren verkrijgbaar. Dit exemplaar heeft een XL-afmeting van 1,10 x 1,75 meter. Kies bijvoorbeeld voor deze oranje handdoek met een grijs randje of voor blauw met een rood accent. Dit badlaken kan gewoon in de wasmachine. Verkrijgbaar bij Decathlon voor 9,99 euro.

Decathlon handdoek
De beroemde handdoek van Decathlon.
Decathlon handdoek
De beroemde handdoek van Decathlon.

Franzis VW T2 Bulli bouwpakket papier

De VW Bulli is een geliefd cadeau-object. Kijk bijvoorbeeld eens naar dit bouwpakket van papier. Weer eens wat anders dan Lego. Dit T2-model met pop-up dak komt met een bouwinstructieboek. In ongeveer een uur staat er – zonder lijm – een Bulli, bestaande uit 38 componenten, te pronken. Het bouwpakket is te koop bij Berger Camping.

Bulli bouwpakket
Het VW Bulli bouwpakket
Bulli bouwpakket
Het VW Bulli bouwpakket

Victorinox Camper Zwitsers zakmes

Dit Zwitserse zakmes voor volwassenen is volgens Victorinox speciaal geschikt voor kampeerders. Het is geïnspireerd op het klassieke officiersmes. Het sterke lemmet is 6 centimeter lang en kan vastklikken wanneer het is opengeklapt. In totaal heeft zakmes Victorinox Camper – in de traditionele kleur rood – dertien functies, waaronder een kurkentrekker, een boorpriem, en combinatietool die is te gebruiken als flessenopener, draadstripper en schroevendraaier.
Het Victorinox Camper-zakmes kost 22,39 euro en is bijvoorbeeld te koop bij Bol.com.

Victorinox Camper zakmes
Victorinox Camper zakmes
Victorinox Camper zakmes
Victorinox Camper zakmes

National Geographic verrekijker kids

Leuk voor kinderen, deze gele verrekijker van National Geographic. De verrekijker kan drie keer vergroten en heeft een objectieflensdiameter van 30 millimeter. Met het centrale scherpstelwiel ontsnapt niets meer aan de aandacht. Voor brildragers is de verrekijker ook geschikt; de oogrubbers zijn namelijk omklapbaar. Is geel geen favoriete kleur? Kies dan voor deze National Geographic verrekijker in roze of blauw.
De National Geographic verrekijker kost 12,60 euro en is onder meer verkrijgbaar bij Bol.com.

National Geographic verrekijker
National Geographic verrekijker voor kids.
National Geographic verrekijker
National Geographic verrekijker voor kids.

Decembercadeaus met kamperen-thema

Wil je meer inspiratie voor decembercadeaus met het kamperen-thema? Kijk dan bijvoorbeeld eens naar onze Vaderdagcadeaus en Moederdagcadeaus die je ook prima in december kunt geven.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Marije Onderwaater

(Eind)redacteur

I love slapen onder een tentdoek! Met mijn vriend en onze zoons van 11 en 14 jaar ga ik graag op pad met onze Campooz Fat Freddy tenttrailer. Het liefst naar een zonnig land! Stiekem vind ik met een camper op pad gaan trouwens ook héél leuk! Dat tentdoek denk ik er dan wel even bij…