Online adverteren

Wilt u internet gebruiken als onderdeel van uw marketingmix?

Logisch! Internet is een relatief goedkoop medium dat zich veel beter laat meten dan bijvoorbeeld geprinte media. De toekomst van media is online en online campagnes zijn eenvoudig meetbaar. Tijdens de campagne kunt u bijsturen, tekst veranderen of de banner aanpassen om zo de maximale zichtbaarheid te bereiken. Campingtrend wordt dagelijks bezocht door meer dan 1000 unieke bezoekers, kampeerders en mensen die geïnteresseerd zijn in kamperen en vrijetijdsbesteding. Per jaar zijn dat er meer dan 1.3 miljoen en al die mensen bekijken inmiddels meer dan 2.5 miljoen (!) pagina’s bij ons. Naast verschillende websites hebben we nieuwsbrieven die naar ruim 10.000 abonnees worden verzonden.

  • Campingtrend hanteert een CPM (Cost per mille) model. U betaalt per 1000 vertoningen en dus nooit meer dan verwacht.
  • Wilt u alleen in uw eigen regio gezien worden? Ook dat kan. Onze advertentiesoftware kan uw advertentie op plaats- of provincieniveau tonen.
  • Rapportage: gedurende of aan het einde van de advertentieperiode sturen wij u een update over de status van uw advertentie. Onze advertentiesoftware meet exact hoeveel views uw advertentie heeft gehad.
  • Frequentiecapping; Uw advertentie stopt op het moment dat uw budget (aantal views) is opgebruikt. Wij gaan niet over uw budget heen.

Niet duur

Adverteren op een van onze websites is niet duur. Vanaf zo’n €180,- per maand bent u al 10.000 keer te zien!

Wilt u weten wat een succesvolle campagne kost? Neem contact met ons op!