Campooz La Luna
Campooz La Luna

Onthullingen bij Campooz: nieuwe tenttrailer én caravanvoortent

Marije Onderwaater

De onthullingen volgen elkaar op bij Campooz. Het Drentse caravanbedrijf presenteert een nieuwe tenttrailer, een zelf geproduceerde aanhanger én een caravanvoortent. En daar blijft het niet bij. Volgend weekend is er ook nog eens open huis.

Campooz heeft namelijk een nieuwe thuisbasis: de zogenoemde Koekjesfabriek in Assen. Om de introductie van al het nieuws en de verhuizing te vieren, houdt Campooz op zaterdag 17 juni en zondag 18 juni open huis. Daarover lees je later in dit artikel meer.

Campooz La Luna tenttrailer

Eerst willen we het natuurlijk over de nieuwe tenttrailer hebben: La Luna. Je ziet een tekening boven aan dit artikel. Komt dit model je enigszins bekend voor? Dat kan! La Luna is namelijk het kleine zusje van Red Ruby, de tenttrailer die twee jaar geleden uitkwam en is geïnspireerd op een bedoeïnentent. La Luna biedt plaats aan twee of vier personen. Net als Red Ruby klapt de tenttrailer kruislings open. De slaapcabine heeft wanden die naar buiten lopen, waardoor een diamantvorm ontstaat. Bij zowel La Luna als Red Ruby kun je in het bed stappen via de zijkant én via het voeteneind.

Campooz voert de kleurstelling van deze nieuwe tenttrailer ook door bij Red Ruby. Daarnaast is er een nieuw aanritsbaar kuipzeil. “Nieuwe kleuren, een zeer comfortabel matras en een nieuw platform waar de tent op wordt gebouwd, maken het plaatje compleet”, vertelt Gert IJszenga van Campooz. “Het platform is zeer bijzonder. Het frame is zwart gepoedercoat en met de hand gemaakt in een sociale werkplaats.”

Campooz Red Ruby
Campooz voert de top 3 aan.
Campooz Red Ruby
Campooz voert de top 3 aan.

Zelf geproduceerde aanhanger

Campooz heeft nog een primeur: een zelf geproduceerde aanhanger. Red Ruby en La Luna staan vanaf komend kampeerseizoen op dit nieuwe exemplaar. De trailers zijn er in een standaarduitvoering en in een offroad-versie.

Caravanvoortent in Campooz-stijl

En er is nog meer nieuws. Vanaf nu beperkt het Campooz-design zich niet meer tot tenttrailers. Er was al een caravanluifel en vanaf nu heeft Campooz ook een complete caravanvoortent in het assortiment. De voortent valt op door zijn flexibiliteit: zo zijn de panelen makkelijk te verwijderen, kunnen kampeerders zelf de plaats van de deur kiezen en komt de voortent standaard met een verandastang. De voortent is te verduisteren en heeft het Clima-C systeem.

Campooz caravanvoortent
De caravanvoortent van Campooz
Campooz caravanvoortent
De caravanvoortent van Campooz

Open dag op 17 en 18 juni

Op zaterdag 17 en zondag 18 juni – volgend weekend dus – houdt Campooz open dag op de nieuwe locatie. Van 10.00 tot 17.00 uur ben je van harte welkom om een kijkje te nemen in de Koekjesfabriek in Assen. Je kunt de opzetdemonstraties bijwonen, meedoen aan een volleybalclinic, bbq-tips krijgen, accessoires kopen in de pop-up store van Rebel Outdoor en presentaties van partners bekijken. Natuurlijk kun je ook de modellen van Campooz bewonderen. Meer info en het adres vind je hier.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Marije Onderwaater

(Eind)redacteur

I love slapen onder een tentdoek! Met mijn vriend en onze zoons van 11 en 14 jaar ga ik graag op pad met onze Campooz Fat Freddy tenttrailer. Het liefst naar een zonnig land! Stiekem vind ik met een camper op pad gaan trouwens ook héél leuk! Dat tentdoek denk ik er dan wel even bij…