Sun Living buscampers maken optimaal gebruik van de ruimte

Luc Schaepkens

De Sun Living buscampers vormen samen de V-serie. De buscampers hebben veel ruimte en slimme oplossingen in combinatie met compacte buitenmaten. Proudly build by Adria.

Sun Living buscampers zijn verbeterd en scherper geprijsd

Een buscamper kopen – dat is een super compacte camper – en veilig in je eigen veilige vakantiebubbel op pad? Zoek je een buscamper die optimaal gebruik maakt van de ruimte? Die voor het nieuwe seizoen niet alleen verbeterd is maar ook nog een scherpere prijs heeft gekregen? Die verkrijgbaar is in drie slimme indelingen, zodat hij altijd bij je wensen past? Waarbij je kunt kiezen tussen de Fiat Ducato of Citroën Jumper als basisvoertuig? Die wat kwaliteit betreft zijn mannetje staat, want made by Adria? Die er daarnaast ook nog eens goed uitziet? Dan moet je bij de V-serie van Sun Living zijn.

De V-serie dat is een compacte camper die optimaal gebruik maakt van de ruimte. Hij is voor het nieuwe seizoen weer verbeterd. Het maximaal toegestane gewicht ging van 3300 naar 3500 kilo. Dat komt ten goede aan het beschikbare laadvermogen. De standaarduitrusting werd uitgebreid met zaken als gelakte bumpers. Wil je je buscamper nog verder aankleden? Dan is er keus uit een drietal optiepacks. Dat zijn het Design, het Safety en het Travel Pack. Het voordeel van deze accessoirepakketten ten opzichte van losse aanschaf bedraagt 150 tot 250 euro.

De grote koelkast is optioneel.
De grote koelkast is optioneel.
De Family met twee tweepersoonsbedden achterin.
De Family met twee tweepersoonsbedden achterin.

Buscampers in drie indelingen

De V-serie buscampers van Sun Living is er in drie verschillende indelingen. De V 60 SP is met een lengte van 6 meter lekker compact en wendbaar. Hij heeft achterin een dwarsgeplaatst tweepersoonsbed. Er zijn vier zitplaatsen met gordel. Het laadvermogen bedraagt een flinke 788 kilo. De nieuwe V 60 SPF heeft de F van Family. Hij heeft een tweede tweepersoonsbed achterin. Daarmee heb je vier slaapplaatsen in een bus van 6 meter lang. Een compacte camper voor het hele gezin. De V 60 SL tenslotte heeft achterin enkele bedden in de lengterichting. Deze versie is 6,36 meter lang. Een buscamper kopen? Dan eerst even bij Sun Living kijken. Meer weten over de praktische indelingen van de Sun Living buscampers? Kijk dan ook eens in het februari-nummer van ons Campingtrend Magazine.

De Sun Living V-serie is er vanaf 52.950 euro. Zien? Maak een afspraak bij de dealer.

Naar de site van Sun Living.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Luc Schaepkens

Redacteur