V 60 Family

Sun Living V 60 Family buscamper

Campers

Sun Living is proudly build by Adria. Oftewel, kwaliteit voor een zacht prijsje. De V 60 Family – met de V van Van – is de derde buscamper van dit merk.

V 60 Family is nummer drie

Tot nu had Sun Living twee buscampers in de aanbieding. De 60 SP met dwarsgeplaatst bed achterin en de 65 SL met enkele bedden. De V 60 Family is nummer drie. De 6 zien we terug in de lengte. Hij is namelijk 6 meter lang. Ook hier staat er achterin een dwarsgeplaatst tweepersoonsbed. Maar daarboven hangt een tweede bed. Dat is precies even groot. Het is desgewenst ook te verwijderen. Dus als de kinderen of kleinkinderen niet meegaan, laat je het bed thuis. Het onderste bed kan naar de bijrijderskant worden weggeklapt. Daardoor ontstaat een behoorlijk bak aan bagageruimte. Voor de fietsen bijvoorbeeld. Je kunt er ook voor kiezen om ‘boven’ te slapen en de fietsen onder het bed te stallen. Lekker flexibel dus.

V 60 Family
Bed boven, bed beneden, of beide.

Op Fiat of Citroën

Behalve vier slaapplaatsen heeft de V 60 Family ook vier zitplaatsen met gordel. De standaard Truma-verwarming werkt op diesel. Optioneel kun je kiezen voor een verwarmde watertank. Dan is hij helemaal klaar voor de wintersport. De rest van het interieur lijkt veel op de andere modellen. Een badkamer met douche, toilet en wastafel, een keukenblok met twee pitten en een zithoek maken het interieur compleet. De koelkast heeft een inhoud van 84 liter. Tegen meerprijs is dat 138 liter. De V 60 Family krijg – net als de andere twee modellen – een elektrische opstap. De schuifdeur is zonder storende bonk te sluiten. De stoelen zijn voorzien van een nieuw gevormde rugleuning. Ze zijn daardoor nog comfortabeler.

De V 60 Family is er in het grijs en in het wit.

Voor het model V 65 Family is vanaf het nieuwe seizoen ook een extra bed verkrijgbaar. Dat komt boven het bestaande dwarsgeplaatste bed te hangen. Letterlijk, want je hangt het op als een soort hangmat. Dat zal het kroost supercool vinden. De Sun Living V 60 Family komt met de Fiat of Citroën als basisvoertuig. De prijzen beginnen bij 52.950 euro.

Naar de site van Sun Living.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant