Fendt Bianco Activ 515 SGD

Fendt caravan valt drie keer in de prijzen

Martine van Kuler

Voor Fendt caravan is het nieuwe jaar uitstekend begonnen. Lezers van het gerenommeerde Duitse magazine Caravaning riepen een Fendt uit tot Caravan van het Jaar 2024 in drie van de vier categorieën. De caravanseries Bianco, Tendenza en Diamant vielen in de prijzen.

Lezers van Caravaning konden hun favorieten kiezen uit bijna zeventig verschillende caravanmodellen, onderverdeeld in verschillende categorieën.

Fendt caravan Bianco Activ geliefdste middenklasser

De concurrentie is groot in de categorie ‘Middenklasse’, maar de Fendt Bianco Activ kreeg 37 procent van de stemmen. De Knaus Südwind en Tabbert Da Vinci hadden het nakijken en eindigden op plek twee en drie.

De Bianco is al jaren de populairste modelserie van Fendt. De Duitse caravanbouwer kwam onlans met met een nieuwe indeling met eenpersoonsbedden: de Fendt Bianco Activ 515 SGD.

Hogere middenklasse is voor Fendt Tendenza

De Fendt Tendenza is in 2023 helemaal vernieuwd. Een goede zet, want de caravanserie is populair bij kampeerders die net even iets meer te besteden hebben dan Jan Modaal. De caravan is verkrijgbaar in zeven verschillende indelingen. In de categorie ‘Hogere middenklasse’ hield de Fendt Tendenza onder meer de Kabe Estate en de Tabbert Vivaldi achter zich.

Fendt Tendenza 2023
Fendt Tendenza.
Fendt Tendenza 2023
Fendt Tendenza.

Fendt Diamant winnaar in de luxeklasse

Als geld geen rol speelt bij het kopen van een caravan, dan kom je hoogstwaarschijnlijk uit bij een luxe model. De Fendt Diamant is zo’n caravan waarin het je aan niets zal ontbreken. De lezers van Caravaning zijn gecharmeerd van de Diamant, want hij kreeg 33,6 procent van de stemmen. Daarmee hield hij de Eriba Touring 820 en Kabe Royal achter zich.

Blije reacties bij Fendt caravan

Het zal je niet verbazen dat ze bij Fendt blij zijn met de prijzen. Marketingmanager Thomas Kamm ziet het als een bevestiging dat de Duitse caravanbouwer goed bezig is. “Deze geweldige rankings laten ons zien dat we erg populair zijn en dat wat we bieden goed is. Dit geeft vertrouwen en inspireert het hele team.”

Meer weten over Fendt caravan? Klik op onderstaande button.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Martine van Kuler

(Eind)redacteur

Het zonnetje dat door het tentdoek schijnt, het geluid van zingende vogels, in de buitenlucht ontbijten met verse croissantjes. Daarom houd ik zo van kamperen!