Bianco Activ 515 SGD

Fendt komt met nieuwe indeling voor Bianco: Fendt Bianco Activ 515 SGD

Martine van Kuler

De Bianco is de populaire modelserie van Fendt. De Duitse caravanbouwer komt in 2024 met een nieuwe indeling met eenpersoonsbedden: de Fendt Bianco Activ 515 SGD.

Wie deze zomer over de Europese wegen heeft gereden kan het niet zijn ontgaan: Fendt caravans zijn populair. De Duitse fabrikant heeft genoeg plannen om ook de komende jaren gewilde caravans op de markt te brengen. Eerder berichtten we al over de Fendt Apero, maar ook bij de Bianco verandert er het een ander. Het opvallendste is wel de komst van een nieuwe indeling: de Fendt Bianco Activ 515 SGD.

Fendt Bianco Activ 515 SGD met eenpersoonsbedden

De Bianco is verkrijgbaar in maar liefst zestien indelingen. In 2024 maakt de Activ 515 SD – met Frans bed – plaats voor de Activ 515 SGD met twee eenpersoonsbedden. Dit brengt het totaal aantal indelingen met eenpersoonsbedden in de Bianco Activ op vier.

De bedden in de lengterichting vinden we in de voorzijde van de caravan. Een nachtkastje tussenin, een kledingkast en bovenkasten in de gehele boeg zorgen voor veel opbergruimte.

De S staat bij Fendt voor ‘slim tower’ koelkast. Deze zien we dan ook terug in de nieuwe indeling. De ruime keuken is in het midden geplaatst, tegenover de dinette. Achter in de caravan, over de gehele breedte, is een grote badkamer te vinden.

Fendt Bianco Activ 515 SGD
Fendt Bianco Activ 515 SGD

Moderne caravan van Fendt

Alle modellen van de Fendt Bianco hebben meubels in het Tiberino-decor; een lichte houtkleur met witte kasten. Voor de bekleding is er de keuze uit de nieuwe stofvarianten Manerba en Almeria. De eerste valt op door de combinatie blauw/bruin, de tweede oogt met louter grijs wat rustiger.

Al met al is de nieuwe Activ 515 SGD een moderne caravan waarin het je in niets zal ontbreken. Hij is er vanaf 30.580 euro. Klik op onderstaande button voor meer informatie over Fendt caravans.

SpecificatiesFendt Bianco Activ 515 SGD

Totale lengte: 7,51 meter
Totale breedte : 2,32 meter
Maximaal totaal gewicht : 1700 kilo
Rijklaar gewicht: 1420 kilo
Bianco Activ 515 SGD

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Martine van Kuler

(Eind)redacteur

Het zonnetje dat door het tentdoek schijnt, het geluid van zingende vogels, in de buitenlucht ontbijten met verse croissantjes. Daarom houd ik zo van kamperen!