Bürstner Days

Feest in de showroom tijdens de Bürstner Days

Martine van Kuler

De lente is in aantocht en bij veel kampeerders begint het weer te kriebelen. Lonkt de camping en wil je daar graag heen met een nieuwe camper of caravan? Sla dan je slag tijdens de Bürstner Days. Van 22 tot en met 30 maart is het feest in de showroom en profiteer je van de beste deals.

Tijdens de Bürstner Days van 22 tot en met 30 maart zijn de nieuwste modellen caravans en campers te bekijken. Bij dertien caravandealers en acht campershowrooms staan medewerkers klaar om je te adviseren. Natuurlijk is het mogelijk om de caravans en campers uitgebreid en in alle rust te bekijken.

Deze zomer met een nieuwe caravan op pad

Wil je graag een kijkje nemen in de Black Forest? Pak dan zeker je kans tijdens de Bürstner Days. Deze caravan is een plaatje om te zien. Van de fraaie striping met bomen en bergen aan de buitenkant tot de lichtgrijze accenten en subtiele Black Forest-borduursels binnenin.

Maar ook de andere caravanmodellen van de Duitse fabrikant zijn te bewonderen tijdens de Bürstner Days. En als je valt voor een caravan uit de voorraad is de kans groot dat je er dit jaar nog mee op pad kunt.

Bürstner Black Forest 455 TS
Bewonder de Black Forest tijdens de Bürstner Days.
Bürstner Black Forest 455 TS
Bewonder de Black Forest tijdens de Bürstner Days.

Bewonder de ANWB Camper van het Jaar 2023

Hetzelfde geldt trouwens voor de (bus)campers: kies je een voorraadmodel, dan rijd je hem deze zomer nog de showroom uit. Een camper die ongetwijfeld je aandacht zal trekken is de Lyseo Gallery TD. Ook deze ANWB Camper van het Jaar 2023 kun je bezichtigen tijdens de Bürstner Days. Ontdek zelf het #overalthuis-gevoel en kom naar een van de acht camperdealers. Hier kun je natuurlijk ook een kijkje nemen in de Delfin en de Copa.

Klik voor meer informatie Bürstner Days en deelnemende dealers op onderstaande button.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Martine van Kuler

(Eind)redacteur

Het zonnetje dat door het tentdoek schijnt, het geluid van zingende vogels, in de buitenlucht ontbijten met verse croissantjes. Daarom houd ik zo van kamperen!