ZOEK BINNEN ARTIKELEN

Home Zwarte Woud op Libelle Zomerweek
Zwarte Woud op Libelle Zomerweek
Onderweg

Zwarte Woud op Libelle Zomerweek

  1. 15 mei 2017, 19:00
  2. 0 Reacties

Het thema is het Grote Geluk. Je kunt er shoppen, lachen, meedoen met leuke workshops, meezingen met bekende artiesten, nieuwe producten proeven en meer. Van 15 t/m 21 mei op het Almeerderstrand in Almere.

Kom samen gezellig met je moeder, vriendin, zus of collega naar het Almeerderstrand en maak er een onvergetelijk feestje van. Er worden meer dan 80.000 bezoekers (voornamelijk vrouwen) verwacht. Het tijdschrift Libelle geeft haar lezeressen een kijkje in de keuken, maar daarnaast zijn er nog zo’n 300 andere exposanten.

Zwarte Woud presenteert zich

Europa-Park en het Zwarte Woud zullen acte de présence geven. Op stand 1220 kun je terecht voor meer informatie over het Zwarte Woud. Dat staat ook bekend als het “Lekkerste hoekje van Duitsland” (“Geniesserecke Deutschlands”). De regio kent relatief veel sterrenrestaurants, maar is ook de bakermat van bijzondere wijnen en bieren. Op de Libelle Zomerweek kan in de stand op gezette tijden ook geproefd worden van twee specialiteiten die tot ver over de grenzen van het Schwarzwald geroemd worden: Schwarzwälder Schinken en Schwarzwälder Kirschtorte. Het originele recept van de beroemde taart ligt voor iedereen klaar. Er is tevens een prijsvraag waarbij men kans maakt op twee driedaagse arrangementen voor vier personen.

zwarte woud

Dé plek voor een familievakantie

Het Zwarte Woud, gelegen in het zuidwesten van Duitsland, is het grootste bosgebied bij onze oosterburen. Het is een middelgebergte, zo’n 200 kilometer lang en 60 km breed. Het is een uitgelezen vakantiebestemming voor families. Zwembaden, attractieparken, dierentuinen, klimbossen, mijnen en bergliften, verveling is onmogelijk. Iedereen kent de typische boerderijen in het glooiende, groene landschap van het Zwarte Woud. Wie zou hier geen vakantie willen vieren? Als vakantiegast neem je ook echt deel aan het leven op de boerderij. Kinderen zullen zich opperbest vermaken met de dieren op de boerderij, terwijl de groteren het stadse leven even opzij zetten als zij helpen bij het hooien op het land, het melken van de koeien of het uitmesten van de stal. Europa-Park is gelegen in het Zwarte Woud. Het is niet alleen Duitslands grootste attractiepark, maar ook het op een na best bezochte park van Europa. Zeker niet overslaan dus.

Libelle Zomerweek, 15 t/m 21 mei:

  • Toegangskaart voorverkoop € 15,95
  • Toegangskaart aan de kassa € 19,95
  • Toegangskaart met koffie en gebak € 19,95
  • Huisdieren (m.u.v. blindengeleidehonden) zijn niet toegestaan.

IJmeerdijk 1 1309 BA Almere

Ga voor alle informatie naar de site

VORIGE BERICHT VOLGENDE BERICHT

REAGEER OP DIT ARTIKEL

MEER Onderweg NIEUWS