Blauw

Zomers blauw past bij jou

Accessoires

Het is blauw en het komt goed van pas tijdens je vakantie? We hebben er een hele lijst van. Handige blauwe hebbedingetjes die de komende vakantie vast goed van pas zullen komen. Check it out!

Blauw en handig

  • Een mondkapje kun je nodig hebben in de winkel, bij het tanken of in het openbaar vervoer. Dit blauwe mondkapje is gemaakt van ademende stof en heeft een neusbeugel. Ademen gaat makkelijk door het filter. Het kapje is wasbaar en herbruikbaar. Het kost 10,50 euro. Bekijk het hier.
  • De Best Camp Koepeltent Bunburry 4 is een perfecte familietent voor vier personen. En hij is blauw. De slaapcabines liggen tegenover elkaar. Het woongedeelte met stahoogte ligt daartussen. Dit deel heeft twee overdekte ingangen die tegenover elkaar kunnen worden opengezet. Voor extra goede ventilatie. De tent kost 109 euro. Hij is hier te zien.
blauw
  • De Travellife TL26 is de ideale koelbox voor op de camping, dagjes uit of lekker in de eigen tuin. Met de bijgeleverde carplug en het kleine formaat is hij ook nog eens perfect te gebruiken als autokoelbox. Drink je liever een koud blikje frisdrank of een warme koffie om wakker te blijven tijdens de reis? Met deze koelbox kan het allebei. Hij kost 75 euro. Kijk hier.
blauw

Meer blauw op de camping

  • Ben jij op zoek naar een handige stofzuiger van zeer goede kwaliteit? Deze blauwe handstofzuiger is klein en krachtig. Zo hou je de tent/caravan/camper makkelijk schoon. Met deze TurboTronic LUX400 kun je echt overal bij. De stofzuiger is ontzettend krachtig, hierdoor blijft er geen stofje liggen. Voor veertig euro heb je hem al. Kijk hier.
blauw
  • Dit blauwe/witte windscherm heeft horizontale strepen en is gemaakt van katoen. De afmeting is ca. 500 x 90 centimeter. Voorzien van houten stokken met een lengte van 120 cemtimeter. Windscherm, beschutting én privacy voor op het strand of de camping. Prijs: 43 euro. Hier te bekijken.
blauw

  • Dubbele pret met deze leuke zandbak/zwembad in de vorm van een blauwe schelp. Een klassieker! In de ene kant van de schelp kun je zand doen en tegelijkertijd kan in de andere helft water. Afmetingen 87x78x20 centimeter. Voor pret naast de caravan of in de achtertuin. Hij kost 26 euro. Hier te bewonderen.
blauw

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant