Kabe

Zo bouw je je eigen Kabe

Advertorial v

Op het Kabe-nieuws van seizoen 2020 is het nog heel even wachten. Hebben we mooi de tijd om uit te leggen hoe je ervoor zorgt dat je precies die Kabe krijgt die je wilt hebben. Dat gaat heel gemakkelijk – voor camper of caravan – op de Kabe-site.

Alles overzichtelijk op een rij

Op de site van Kabe zie je links een duidelijk keuzemenu. Na de opties ‘caravans’ en ‘campers’ is er de keus ‘Bouw uw eigen Kabe’. Als je hierop klikt, kun je vervolgens aangeven of je op zoek bent naar een caravan of een camper. De opties zijn ‘bouw uw eigen caravan’ of ‘bouw uw eigen camper’. Klik je door, dan verschijnen alle camper- en caravanseries overzichtelijk op een rij, met naam en foto. Je kiest vervolgens de caravan of camper van je voorkeur.

Kies model

Stel: je bent gevallen voor een comfortabele caravan zonder franje. Dan ben je uitgekomen bij de populaire Edelsteen-serie. Kies de serie en alle modellen – in dit geval maar liefst veertien stuks – verschijnen in beeld. Van de Ametist tot aan de Smaragd. Of je kiest bij de campers voor een instapper van topklasse. Dan kom je uit bij de Travel Master. Doorklikken en alle zeven uitvoeringen verschijnen naast elkaar in beeld.
Kabe Travel Master

Kies indeling en bekleding

Via ‘kies model’ zie je vervolgens de prijs en welke mogelijkheden dit specifieke model te bieden heeft. Enkele bedden, of een tweepersoonsbed bijvoorbeeld. Kies voor ‘configureer’ en alle mogelijke indelingen verschijnen. Zo heeft de Ametist 560 GLE bijvoorbeeld vier indelingen waaruit je kunt kiezen. Na een keuze te hebben gemaakt, kun je vervolgens kiezen voor de gewenste stofvariant. Om bij hetzelfde voorbeeld te blijven: voor de Ametist is er keus uit de varianten Denver, Leksand en Mora.
Kabe Classic

Kies opties en gewicht

Vervolgens verschijnt er een lijst met mogelijke opties en hun prijs die je kunt aanvinken. Je kiest nog het gewenste gewicht en klikt op ‘overzicht van de configuratie’. Nu zie je precies de Kabe-caravan of -camper zoals je hem hebben wilt. Zoals hij door jou is samengesteld, helemaal naar je eigen wensen. Er staat een prijs bij en je kunt de configuratie afdrukken. Kun je bij de dealer van je keuze precies de goede bestellen.
 
 

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant