Plaid Donzig

Zacht plaid voor kille campingavonden

Accessoires

De zwoele zomeravonden waarop het zo heerlijk buiten zitten is, liggen helaas alweer achter ons. Natuurlijk betekent dit niet dat het ook meteen is afgelopen met de lange campingavonden. Het is alleen een kwestie van de juiste voorbereiding. Met een warm plaid is buiten zitten ook in deze tijd heel aangenaam.

‘Het allerzachtste plaid in ons assortiment.’ Dat zegt Woonexpress over plaid Donzig uit de serie Unique Living Lars. Volgens de woonwinkel is deze deken een mooie aanwinst voor bank of fauteuil. Een goed idee, maar deze deken is natuurlijk vooral uitermate geschikt voor op de camping. Want stel je eens voor: op een zonnige namiddag of avond zit je lekker voor je kampeermiddel en opeens verdwijnt de zon. Koud! Wil je in zo’n geval niet meteen binnen gaan zitten, dan is het aan te raden om zo’n lekker warm dekentje bij de hand te hebben. 

Gezellig samen

Plaid Donzig valt vooral op vanwege zijn afmeting. Hij is namelijk 150 centimeter breed en maar liefst 2 meter lang. Dat betekent dat hij groot genoeg is voor twee personen. Gezellig toch? Gebruikers van dit plaid roemen vooral het feit dat hij zo zacht is. Donzig is ook nog eens heel geschikt als extra deken tijdens kille campingnachten. 

Plaid Donzig

Deze deken is niet alleen verkrijgbaar in antraciet, zoals op de foto, maar in nog veel meer kleuren. Denk aan lichtgroen, rood en donkerblauw. Dit plaid is zelfs wasmachineproof. Was ‘m op 40°C en hij is weer schoon.

Plaid mee naar huis

Via onderstaande button bestel je plaid Donzig in antraciet (en alle andere kleuren) voor 23,99 euro. En het kan maar zo zijn dat deze zachte deken zo goed bevalt, dat hij na het kamperen uiteindelijk tóch thuis op de bank of fauteuil terechtkomt.

Bekijk op bol.com
Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant