Sheepie Pimbee

Yuna en Pimbee nieuwe daktenten van Sheepie Products

Tent

Sheepie Products, het merk van de eerste elektrische daktent (Outback Electric), heeft in 2019 al twee nieuwe modellen aan zijn assortiment toegevoegd. Vooral de bijzondere Pimbee trekt daarbij de aandacht.

Pimbee softcover

In eerste instantie denk je dat je een hardcover daktent ziet. Een daktent met een harde deksel dus. Kijk je beter, dan zie je dat de deksel van de Pimbee (foto boven artikel) is gemaakt van pvc. Dit is strakgetrokken over een aluminium frame. Het ziet er daardoor uit als een hardcover. Resultaat is een lichtgewicht tent die snel is op te zetten. Bijkomend voordeel is dat de tent ingeklapt erg plat is, namelijk slechts 12 centimeter hoog. Het is de verwachting dat, gezien de aanzienlijke gewichtsbesparing, meer fabrikanten dit voorbeeld gaan volgen.
Sheepie Yuna

Yuna klapdaktent

De nieuwe Yuna (foto hierboven) is de broer van het populaire Jimba Jimba-model. Met eenzelfde type frame weet Sheepie ook hier het gewicht te beperken. De Yuna weegt slechts 47 kilo (inclusief ladder). Het is de eerste klapdaktent van dit merk. Tijdens de rit heb je een klein pakket op je dak. Klap je de tent uit, dan heb je een matrasoppervlak van 140 bij 250 centimeter. Kies je de grotere variant, dan is dat zelfs 160 bij 250 centimeter. Met deze tent heeft het merk nu voor elke auto een passende daktent. De Yuna is inmiddels aanwezig in de showroom. De Pimbee volgt snel. Hij is al wel te bestellen. De Yuna komt later dit jaar ook in de verhuur. De Yuna is er vanaf 1760 euro. De prijs van de Pimbee is nog niet bekend.
Naar de site van daktent.nl

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant