XXL Sleep

XXL Sleep maakt van elk buscamper een langslaper

Accessoires

Een soort tent aan de achterkant. Dat is het Raumkonzept XXL Sleep van Reimo. Hiermee maak je van het dwarsgeplaatste tweepersoonsbed een bed in lengterichting.

XXL Sleep zorgt voor flink meer ruimte

Bij Volkswagen had je het vroeger al. Een tent die je aan de achterklep hing. Hiermee kon je het bed verlengen. Dat principe is er nu ook, maar dan in een moderne uitvoering. Je zet de achterdeuren open en hangt er – na wat oefening – in 15 minuten een tent aan. Daardoor is je dwarsgeplaatste bed opeens een bed in de lengterichting met een lengte van zo’n 2,10 meter. Dat is niet alleen prettig voor lange mensen. Oké, je zult het misschien niet gebruiken als je ergens een nachtje verblijft. Maar sta je ergens wat langer, dan heb je met de XXL Sleep behoorlijk wat ruimte erbij.

Het bed tussen de achterdeuren is 1,50 meter breed. Bij het voeteneinde is dat 1,85 meter. De lengte is 2,10 meter. In de achterwand kun je optioneel kiezen voor een open te zetten raam. Compleet met vensterbank voor je boek. Of voor een plekje voor je ontbijt. Bijkomend voordeel is dat je ook de ramen in de achterdeuren kunt blijven gebruiken. Lekker fris slapen dus.

De XXL Sleep weegt 28 kilo en kost 2640 euro. Naar de site van Reimo.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!