ZOEK BINNEN ARTIKELEN

Home Xtorm lanceert de ‘Power Series’
Xtorm lanceert de ‘Power Series’
Accessoires

Xtorm lanceert de ‘Power Series’

  1. 7 juni 2018, 17:00
  2. 0 Reacties

Professional power, waar je ook gaat. Xtorm lanceert de ‘Power Series’, een nieuwe lijn krachtige power banks om al je apparaten overal van stroom te voorzien. Voorzien van USB aansluitingen en stopcontacten met 220V.

Draagbare kracht

Overal een stekkeraansluiting, in de wildernis, in het vliegtuig (ze voldoen aan alle gestelde eisen) of op de camping.  Met behulp van de ‘Power Series” laad je je laptop, drone, camera, smartphone of andere elektrische apparaten gemakkelijk op. Een compact design in combinatie met een hoge capaciteit maken deze power banks ideaal om mee te nemen op reis. De AL480 – Xtorm AC Power Bank Brick 21 000 is bovendien op te laden met een Xtorm Solar Booster. Een perfecte combinatie voor verre en avontuurlijke reizen.

Garantie en helpdeskondersteuning

De prijs van de AL480 – Xtorm AC Power Bank Brick 21 000 is €179,- en de AL490 – Xtorm AC Power Bank Pro 41 600 is verkrijgbaar voor €399,-. De power banks zijn verkrijgbaar bij diverse (online) winkels en op xtorm.eu. Xtorm biedt op al haar producten twee jaar garantie en ongelimiteerde helpdeskondersteuning.

XtormOver Xtorm
Xtorm is opgericht in 2008 en onderdeel van het Nederlandse bedrijf Telco Accessories b.v., met het hoofdkantoor in Houten. Xtorm ontwerpt, produceert en verkoopt innovatieve universele mobiele laadoplossingen. De collectie is aangevuld met Xtorm Business producten. Xtorm producten hebben een eigentijds karakter en zijn gebruiksvriendelijk en van hoge kwaliteit. Op dit moment zijn Xtorm producten wereldwijd verkrijgbaar in 60 landen. Meer informatie vindt u op www.xtorm.eu.

VORIGE BERICHT VOLGENDE BERICHT

REAGEER OP DIT ARTIKEL

GERELATEERDE ARTIKELEN

MEER Accessoires, Uitrusting NIEUWS