ZOEK BINNEN ARTIKELEN

Home X-Line is offroad mini-caravan uit de Oekraïne
X-Line is offroad mini-caravan uit de Oekraïne
Caravans

X-Line is offroad mini-caravan uit de Oekraïne

  1. 9 mei 2018, 17:00
  2. 0 Reacties

De X-Line uit Oekraïne is een mini-caravan, teardrop of een offroad aanhanger waarin je ook kunt slapen.  Hij is in ieder geval robuust en smoelt perfect achter je ruige 4×4. Hij heeft geen moeite met een beekje of een bospad. Producent van dit 520 kilo zware moois is Lifestyle Camper.    

teardropDaktent erop is geen probleem                     

Met zijn lage gewicht past hij achter elke auto. Je mag er nog 230 kilo bagage in vervoeren. Dan komt het maximaal totaal gewicht uit op 750 kilo en dus heb je aan je B-rijbewijs genoeg. De X-Line is gemaakt voor reizen met z’n tweeën. Het bed heeft een bedmaat van 1,98 bij 1,40 meter. De matras is 10 centimeter dik. Een tent op het dak is ook geen probleem. Op het dak zit namelijk een dakdrager die 200 kilo aan kan. Deze zit – om lekkages te voorkomen – niet alleen vast op het dak, maar ook op het versterkte frame aan de zijkant van de X-Liner.

X-Line

 

In het zwart

Achterin vinden we de keuken van rvs. Voorzien van een 50 liter-tank voor vers water. Hier bevinden zich – net als in de caravan – usb-poorten, 12 volt en 230 volt stopcontacten. De vanafprijs van de X-Line is 13.975,- euro. Daar kun je vervolgens nog accessoires bijkopen als een standkachel, koelbox en een buitendouche. De standaardkleur is zwart. Wil je hem in het wit, dan is hij 795 euro duurder.

Lifestyle Camper is een jong bedrijf uit Oekraïne. Behalve de X-Line verkopen ze ook de SteelDrop. Het bedrijf heeft een dealer in Duitsland: Camping Adventure in Mömbris.

 

VORIGE BERICHT VOLGENDE BERICHT

REAGEER OP DIT ARTIKEL

GERELATEERDE ARTIKELEN

MEER Caravans NIEUWS