groene boekje 2019

Word natuurkampeerder, bestel het Groene Boekje 2019

Nieuws

Heb jij ‘m al? Het Groene Boekje 2019 – inclusief Natuurkampeerkaart – met alle 134 Natuurkampeerterreinen in Nederland, 11 in Frankrijk én 1 in België? Ga kamperen midden in de natuur en geniet van rust, ruimte en vrijheid.

groene boekje 2019Kamperen in de natuur

Kamperen midden in de natuur? Dan ben je bij de Natuurkampeerterreinen aan het juiste adres. Er zijn 134 Natuurkampeerterreinen in Nederland, 11 in Frankrijk en sinds dit jaar  ook één in België. Groepen kunnen terecht op de twintig GroepsNatuurkampeerterreinen in Nederland. Al deze natuurcampings liggen op bijzondere landgoederen, in eeuwenoude bossen, maar ook in knusse boomgaarden en op idyllische plekjes aan het water. Ze hebben geen kantines en animatieteams, maar wel goed sanitair met toilet, stromend water en (op één terrein na) minstens één warme douche.

Het Groene Boekje

In Het Groene Boekje – de groenste campinggids van Nederland – staan ze allemaal. De Natuurkampeerkaart, die verplicht is voor het kamperen op Natuurkampeerterreinen, zit achterin de gids. Je kunt deze hier aanschaffen, ter plekke op de Natuurkampeerterreinen kopen of bij een van de andere verkoopadressen. Het Groene Boekje kost 15,95 euro. Voor je gezin (alle gezinsleden) of kampeergezelschap (tot maximaal vier personen inclusief jezelf) heb je aan één Natuurkampeerkaart genoeg. Met de aanschaf draag je ook nog eens bij aan het in stand houden van het netwerk van Natuurkampeerterreinen.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!