ZOEK BINNEN ARTIKELEN

Home Woodcottage nieuw op Sprookjescamping
Woodcottage nieuw op Sprookjescamping
Tent

Woodcottage nieuw op Sprookjescamping

  1. 19 juni 2014, 0:00
  2. 0 Reacties

De Sprookjescamping introduceert een nieuwe accommodatie: De Woodcottage

De Woodcottage

Een nieuwe vorm van Glamping. In de zoektocht naar vernieuwing heeft de Sprookjescamping de Woodcottage gevonden. De Woodcottage is net als de Glamphome een combinatie van een tent en een bungalow. De oppervlakte is maar liefst 58 vierkante meter en is geschikt voor 5-6 personen. Het ruime overdekte terras (12 vierkante meter), voorzien van een lichtkoepel biedt voldoende ruimte om bij minder mooi weer toch buiten te verblijven. Het unieke aan deze vorm Glamping is dat de buitenbeleving naar binnen wordt gehaald d.m.v. de draaibare panelen van de buiten wanden in de woonkamer. Ook de brede terrasdeuren geven het binnen-buiten gevoel. De cottage is sfeervol ingericht met in elke slaapkamer boxspring-bedden.

Op de ouder-slaapkamer is ruimte voor een kinderbedje. De kinderslaapkamer, eigenlijk is het een bedstee, heeft 3 boxspring-matrassenen en wordt afgesloten met een fleurig gordijn. Zo hebben de kinderen hun eigen plekje. Mochten de avonden iets frisser zijn, dan zorgt een gaskachel voor een behaaglijke warmte. Deze unieke Woodcottage is te zien vanaf april op de Sprookjescamping.

De indeling

Via het overdekte terras wat voorzien is van tuinmeubilair, inclusief 2 heerlijke ligbedden heeft u toegang tot de cottage. De Woodcottage heeft een ruime woonkamer en keuken. Naast de twee slaapkamers is er ook een compleet ingerichte badkamer met douche en wastafel. Het toilet zit in een aparte ruimte. Door het schuine hoge dak, krijgt u een echt ruimtelijk gevoel.

De ligging

In de groene tuin vindt u de 3 Woodcottages. Op plaats nummer 17, 18 en 19. Ze zijn gesitueerd rondom een speeltuintje op een autovrij veld. De auto kunt parkeren op een aangrenzende parkeerplaats.

Sprookjescamping1_Campingtrend

Sprookjescamping Magie

– Unieke kindercamping speciaal voor kinderen tot 11 jaar
– Binnen- en buiten waterspeeltuin + zwembad
– 5 sterren camping en ANWB ” Bestcamping 2014″
– Elke dag animatie en een theatershow
– Winnaar ANWB award “camping van het jaar 2014″

Meer weten? Ga naar sprookjescamping.nl

Sprookjescamping_Campingtrend

 

VORIGE BERICHT VOLGENDE BERICHT

REAGEER OP DIT ARTIKEL

GERELATEERDE ARTIKELEN

MEER Tent NIEUWS