Wochner La Mare

Wochner Casa Mobile La Mare

Caravans

Ben je net een beetje bijgekomen van de Adria Astella, loop je in Düsseldorf dít tegen het lijf. Deze Wochner Casa Mobile La Mare is net zo lang als zijn naam. Maar of je het nog een caravan kunt noemen?

Wochner is tiny house

Oké, hij heeft een dissel aan de voorkant. Én je mag er de weg mee op. Dus je kunt hem als caravan gebruiken. De Wochner heeft een tandem-as, weegt leeg 2460 kilo en is 8,90 meter lang. Hij is van binnen net zo luxe als dat hij van buiten vierkant is. Er komen vier indelingen beschikbaar.

Wochner Casa Mobile la Mare

Luxe interieur

In de La Mare staat achterin een tweepersoonsbed. De bank in het zitgedeelte is om te bouwen tot een tweede bed. Vier slaapplaatsen dus. Tussen de slaapkamer en de woonkamer staat de badkamer. We zien een cassettetoilet, een wastafel en een douche zonder drempels, afgescheiden door een glazen deur.

Wochner Casa Mobile al Sole

De keuken telt standaard twee gaspitten en een inductiekookveld. De koelkast heeft een inhoud van 78 liter. Rechts naast de keuken de L-vormige bank. Een treinzit zoek je tevergeefs. Die zit wel in het model Casa Mobile Bambini.

Praktische gadgets

Leg je mobieltje op het nachtkastje naast je bed en hij laadt draadloos op. Het handdoekrek in de douche is verwarmd. Binnenstappen doe je via een grote terrasdeur met groot glazen raam. Aan de achterkant een luik waardoor de bagageruimte onder het bed bereikbaar is. Vloeistofverwarming is standaard. De prijzen beginnen bij 77.600 euro.

Wochner Casa Mobile famiglia

Heel wat opties

Wie zijn Wochner Casa verder wil aankleden, heeft heel wat om uit te kiezen. Zoals zonnepanelen op het dak (per drie voor 2780 euro). Een 32 inch televisie (860 euro). Speciale wandbekleding (98 euro per vierkante meter). En, zeker het overwegen waard, een mover (voor 5100 euro).

Wochner Casa Mobile Bambini

Rijdend woonconcept

De fabrikant zelf noemt deze Casa een rijdend woonconcept. Hij ziet hem vooral in gebruik als vakantiehuis, gastenverblijf in de eigen tuin, studentenwoonruimte of kantoor. De Wochner is – naast 8,90 meter lang – 2,50 meter breed en 2,85 meter hoog. Behalve de La Mare is er een Bambini, Al Sole en Famiglia.

Naar de site van Wochner.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant