Coleman

Winterkamperen met de tent Coleman

Tent

Winterkamperen met de tent staat garant voor een intense natuurbeleving. Stilte, rust, natuurgeluiden. Met een goede uitrusting van Coleman is het ook nog eens warm en knus.

Winterkamperen met de juiste tent

De avonturentent Chimney Rock 3 is de perfecte compagnon tijdens het winterkamperen. Deze driepersoonstent heeft de gepatenteerde BlackOut Bedroom®. De tentstokken zorgen voor een optimaal gebruik van de interne hoogte. De royale voortent is perfect om modderige spullen droog op te bergen. De twee extra deuren bieden extra gemak bij het in en uit de tent stappen.

Winterkamperen met de tent Campingtrend

De juiste slaapzak

Tip: ga ’s bij het winterkamperen met de tent avonds niet slapen in de kleren die je overdag hebt gedragen. De kleding heeft zweet en vocht opgenomen. Daardoor koelt je lichaam sneller af. Voor een optimale nachtrust is een warme slaapzak onmisbaar. De ruime Silverton Comfort 350 van Coleman bijvoorbeeld. Met dubbele isolatielaag en een kussenzak voor extra comfort.

Licht in de duisternis

Ook belangrijk tijdens winterse nachten: goede verlichting. Daarvoor heeft Olight een paar mooie lampjes in het assortiment. Zie onderstaande video.

Bevalt de video? Klik dan hier om je op ons YouTube-kanaal te abonneren.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!