Winterkamperen

Winterkamperen in eigen land

Nieuws

Winterkamperen in eigen land, dat kan op de Natuurkampeerterreinen. Er blijven er 23 open. Die hebben prettige extra’s als een (overdekte) kampvuurplek, verwarmd sanitair of een slechtweerruimte. Via de link onderaan kun je zien welke het zijn.

Bijzondere ervaring

Voor wie het nog nooit gedaan heeft: winterkamperen moet je gewoon een keer doen. Speciaal voor iedereen die het een keer uit wil proberen, of voor hen die weten hoe cool het is, blijven 23 terreinen gedurende de wintermaanden open. Natuurkampeerterrein Zorgboerderij Amstelkade bijvoorbeeld, een groene oase midden in de randstad. Op de Natuurkampeerterreinen is het in de wintermaanden extra rustig. Soms sta je er zelfs helemaal alleen. De natuur is stiller, maar nog steeds prachtig. Na een boswandeling lekker met een kop koffie in je caravan of rond het kampvuur. Hoe fijn is dat?

In de winter van 2018/2019 zijn 23 Natuurkampeerterreinen en 6 GroepsNatuurkampeerterreinen geopend. Ga voor de complete lijst met een overzicht van de aanwezige voorzieningen naar: www.natuurkampeerterreinen.nl

winterkamperen

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!