winterkamperen

Winterkamperen: iedereen kan het (leren)

Beurzen

De verkoop van caravans en campers in Nederland groeit. Zo ook het aantal mensen dat er het hele jaar door gebruik van maakt. Op de komende Kampeer & Caravan Jaarbeurs in Utrecht kun je zelfs een workshop winterkamperen volgen.

Bezoek de workshop

Meer kampeermiddelen, dat zorgt soms voor drukte. Dan kun je maar beter niet allemaal in dezelfde maand op pad gaan. Steeds meer mensen ontdekken het winterkamperen. Tijdens de Kampeer en Caravan Jaarbeurs (9 t/m 13 oktober) zijn er honderden nieuwe campers, caravans, vouwwagens, tenten en accessoires voor modeljaar 2020 te zien. Daarnaast is er tijdens de vijf beursdagen veel aandacht voor het activiteitenprogramma, waaronder proefrijden met campers, maar bijvoorbeeld ook de workshop Winterkamperen.

Winterkamperen is heerlijk


Verse sneeuw voor je caravan- of camperdeur. IJspegels aan je ramen. En dan een zonnetje aan de blauwe hemel. Met de meeste caravans of campers kun je zonder problemen op wintersport. Ben je van plan er vaker in de winter op uit te trekken, dan is het aan te raden daar bij de aanschaf van een camper of caravan rekening mee te houden. Al zijn veel campers en caravans voorzien van uitstekend geïsoleerde wanden, daken en vloeren. Moderne (vloer-)verwarmingssystemen helpen mee. Hier lees je trouwens hoe je een camper of caravan kunt verwarmen.

Wintercampings

In Europa hebben tientallen campings zich gespecialiseerd in een kampeerverblijf in de sneeuw. Skipistes zijn om de hoek en het sanitair is verwarmd. Er is een droogkamer voor je ski-uitrusting en soms zelfs een vaste gasaansluiting per plek. Dan kun je het lekker warm stoken in je caravan of camper. Gasflessen wisselen is niet meer nodig.

winterkamperen workshop

Tijdens de workshop Winterkamperen krijgen beursbezoekers antwoorden op de meest prangende vragen én tips & tricks voor een vakantie in de sneeuw. De Kampeer en Caravan Jaarbeurs is hét begin van je kampeervakantie en de perfecte plek om je volgende roadtrip te plannen. Zelfs in de winter.

Campingtrend Liveshows vanaf KCJ

Wil je helemaal niets missen van de Kampeer en Caravan Jaarbeurs 2019? Kijk dan tijdens beursdagen om 19.00 uur naar de Campingtrend Liveshows. Hierin vertellen Jos en Dick William je álles over de grootste kampeerbeurs van Nederland. En natuurlijk krijg je het laatste nieuws op kampeergebied te horen. Wil je de shows live zien? Like dan onze Facebook-pagina, waar de video om 19.00 uur start! Liever later kijken? Abonneer je dan op het YouTube-kanaal van Campingtrend. Hier vind je alle Liveshows.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant