Truma

Winterkamperen doe je met Truma

Accessoires

Vanuit de camper of caravan zo de piste op lopen is heerlijk. Voor iedereen die de sneeuw opzoekt of dat overweegt, heeft Truma een paar goede tips én natuurlijk de perfecte verwarming.

Belangrijk verwarmen én ventileren

Buiten zakt het kwik tot onder het vriespunt. In de caravan of camper is het behaaglijk warm. Winterkamperen is populair. Met de camper of caravan is het prima te doen. Kwestie van goed verwarmen én ventileren. Met dat verwarmen begin je misschien al onderweg. Zo niet, doe dan na aankomst de verwarming aan en alle kastdeuren en -kleppen open. Zo verdeel je de warmte overal gelijkmatig. Zijn de luchtaanvoer van de kachel en schoorsteen vrij? Je zou de eerste niet zijn die het verlengstukje op de schoorsteen vergeet. Dan is een pak sneeuw op het dak een probleem. Die moet er sowieso vanaf. Al was het maar voor het gewicht. En ’s morgens en na het koken natuurlijk ventileren. Geen condens, geen gezweet. Goed ventileren is net zo belangrijk als goed verwarmen, aldus Truma.

Truma

Truma: de juiste verwarming

Natuurlijk is er de verwarmingsklassieker Truma S. In drie verschillende uitvoeringen is dit de perfecte verwarming voor in je caravan tijdens het winterkamperen. Wil je ook warm water? Dan is er de moderne Truma Combi 4 of 6. Werkt naar keus op gas, stroom of diesel. Of een combinatie daarvan. En dan is er de compacte en gemakkelijk in te bouwen VarioHeat. Doet staand of liggend zijn werk en is er als Eco en als Comfort. Over comfort gesproken: wat dacht je van het bedienen van de verwarming via je smartphone? Met de app en een iNetbox is het mogelijk. Zo kun je op weg naar de caravan of camper de verwarming alvast een graadje hoger zetten.

Kijk in het decembernummer van Campingtrend Magazine of op de site van Truma voor alle informatie.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant