ZOEK BINNEN ARTIKELEN

Home (Winter)kamperen als een vorst
(Winter)kamperen als een vorst
Caravans

(Winter)kamperen als een vorst

 1. 4 oktober 2016, 17:00
 2. 2 Reacties

Wie echt royaal wil (winter)kamperen moet tijdens de Kampeer & Caravan Jaarbeurs zeker een bezoek brengen aan Hal 12. Het merk Kabe presenteert daar haar grootste en meest luxe caravan. Het is meteen de grootste caravan die te zien is op de beurs.

Kabe toont majestueuze Imperial 1000

De Imperial 1000 van het Zweedse Kabe is een caravan met een totale lengte van 11,57 meter en een breedte van 2,50 meter. Met een woonoppervlak van maar liefst 22 vierkante meter is hij onbetwist de grootste caravan op de Europese markt. Dankzij het Kabe Flexline programma is deze caravan in 15 verschillende indelingen beschikbaar. De deur is voorin geplaatst. Bij binnenkomst bevind je je in de luxe woonruimte met royale rondzit aan je rechterhand (dus voorin) en een dinette met daar tegenover de keuken aan je linkerhand. Wat er daarna komt, bepaal je zelf. Een L-salon of dinette? Of heb je toch liever een tweepersoonsbed in het midden? In alle indelingen is de luxe toiletruimte achterin over de volle breedte van de caravan geplaatst. Daarvoor kan je ook weer kiezen tussen enkele bedden, stapelbedden, een tweepersoonsbed. Net wat het beste bij je wensen past.

Kabe

 

Tijdens de Kampeer & Caravan Jaarbeurs is het model CU-DL te bewonderen (toiletruimte over de volle breedte en tweepersoons bed achterin, L-sofa in het midden). De caravan is standaard uitgerust met inductiekookplaat en inbouwoven, banken met slide-out functie en hoofdsteunen, centrale stofzuiginstallatie, magnetron, Premium Sound Systeem, Smart D Remote en Smart D systeem.

Kabe, comfort voor het hele jaar

Het bedrijf produceert ongeveer 60 van dit soort indrukwekkende caravans per jaar. Inmiddels rijden er, met name in Scandinavië, enkele honderden rond of staan op een vaste plek. Vrijwel alle modellen zijn “custom build”.
Kabe caravans en campers zijn ontworpen en gebouwd voor het Scandinavische klimaat. Dit betekent dat nooit wordt bezuinigd op isolatie, ventilatie en verwarming. Alle caravans en campers van dit merk verzekeren je van comfort gedurende het hele jaar, onder andere met het standaard unieke vloeistof vloerverwarmingssysteem. (Winter)kamperen als een vorst.

Kabe

De Kabe Imperial 1000 is verkrijgbaar vanaf € 107.355,00 incl. btw en rijklaarmaakkosten. Meer informatie over de Koning onder de (winter)caravans op de Kabe website.

VORIGE BERICHT VOLGENDE BERICHT

REAGEER OP DIT ARTIKEL

REACTIES

  jean - dinsdag 04 oktober 2016 

  niet mee te rijden

  Beantwoorden

  Jannawil - vrijdag 04 november 2016 

  Ik denk dat er niet veel campings zijn waar je kunt staan.

  Beantwoorden

GERELATEERDE ARTIKELEN

MEER Caravans NIEUWS