ZOEK BINNEN ARTIKELEN

Home Win twee comfortabele Isabella stoelen
Win twee comfortabele Isabella stoelen
Nieuws

Win twee comfortabele Isabella stoelen

 1. 13 juni 2019, 17:00
 2. 4 Reacties

Wist je al dat wij elke maand fantastische prijzen weggeven in ons Campingtrend Magazine? De prijs van juni is er één om heerlijk in onderuit te zakken. We geven namelijk twee Isabella Thor campingstoelen weg. Lees hieronder wat je moet doen om kans te maken op deze superprijs.

Maak kans op een stoelenset

Het is simpel. Wat je moet doen, lees je in ons gratis online Campingtrend Magazine. Het eerste wat je dus moet doen – als je dat nog niet hebt gedaan – is je daarop abonneren. Het magazine is gratis en valt maandelijks vanzelf in je digitale brievenbus. Bevalt het niet – we kunnen het ons niet voorstellen – dan is het zo weer stopgezet. Je zit nergens aan vast. Je leest in ons juninummer precies wat je moet doen om kans te maken op deze twee heerlijke stoelen. Abonneren kan via onderstaande link.

Isabella Thor

 

Wie wil er nou niet heerlijk comfortabel in een achtstandenstoel naar de zonsondergang kijken? Schrijf je hier in voor het gratis Campingtrend Magazine.

VORIGE BERICHT VOLGENDE BERICHT

REAGEER OP DIT ARTIKEL

REACTIES

  Anita - donderdag 13 juni 2019 

  Ik zou heel graag die stoelen willen winnen, zodat we heerlijk bij onze caravan kunnen genieten van die heerlijke stoelen, nu doen we het met goedkope stoelen en is echt niet goed voor je rug!!

  Beantwoorden

   Jos Mark - vrijdag 14 juni 2019 

   Gewoon meedoen Anita, in het magazine!

  Wilma Baart - vrijdag 14 juni 2019 

  Dat zou ontzettend leuk zijn om de stoelen te winnen☺ kunnen ze gelijk mee op onze kampeervakantie naar oostenrijk. Lekker relaxen na een flinke bergtocht 😍

  Beantwoorden

   Jos Mark - vrijdag 14 juni 2019 

   Kwestie van reageren op het artikel in het magazine Wilma.

GERELATEERDE ARTIKELEN

MEER Nieuws NIEUWS