Gouden March

‘Win je Gouden Match’-actie

Nieuws

Win je Gouden Match. In de Oktober-Kampeermaand kun je bij alle merken van de Erwin Hymer Group schitterende prijzen winnen.

Naar de schowroom en meedoen

De Gouden Match. Dat is de caravan of camper die perfect bij je past. Kom je naar de showroom, er zijn er prachtige prijzen te winnen. Meedoen? Kijk dan op de Gouden Match-actiesite om te zien hoe het werkt. Hier staan ook de antwoorden op eventuele vragen. Vul op de site je gegevens in en ontvang automatisch een wincode. Doe die in de speciale brievenbus bij een deelnemende dealer. En dan is het duimen en afwachten. De actie loopt de hele maand, dus van 1 tot en met 31 oktober. Elke bezoekende klant maakt kans. Klanten die huren, kopen of een offerte laten maken, hebben zelfs extra kans.

Gouden Match

En wat kun je winnen?

Hou je vast. Een nieuwe caravan ter waarde van 20.000 euro. Een reis naar de Noordkaap met een camper en 2500 euro aan zakgeld. Satellietinstallaties met tv’s ter waarde van 3000 euro. En een mover inclusief montage ter waarde van 2000 euro. Dat zijn de prijzen bij de Gouden Match-winactie.

Extra winkansen

Klanten kunnen extra winkansen verdienen. Als je een caravan koopt, krijg je vijf winkansen. Wie huurt of een offerte laat maken, krijgt drie extra winkansen.

Kijk op de actiesite

Bezoek de Gouden Match-site. Daarop kun je alle informatie over deze actie nog eens rustig nalezen. De winnaars krijgen na 31 oktober snel bericht. Alle merken van de Erwin Hymer Group doen mee aan deze winactie. Behalve Hymer zijn dat: B├╝rstner, Carado, Dethleffs, Eriba, Laika, LMC en Sunlight. Er is dus altijd een dealer bij jou in de buurt.

Naar de ‘Win je Gouden Match’-site.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant