Win de nieuwe Kampa Club AIR Pro 330

Tent

Kampa heeft een compleet nieuwe voortent aan de collectie toegevoegd: de Club AIR Pro. Verwisselbare voor- en zijpanelen maken dit een flexibele tent die zich moeiteloos aanpast aan jouw wensen. De Club AIR Pro is verkrijgbaar in drie verschillende maten. Bij ons kun je een exemplaar winnen. Hier lees je hoe.

Nieuwe AIR Pro in drie maten

De AIR Pro-serie heeft een frame van luchtslangen. Het is een kwestie van pomp aansluiten en je tent staat. Slepen met stalen buizen is dus verleden tijd. De Air Pro heeft – net als alle Kampa AIR-voortenten – één opblaaspunt. Kampa geeft twee jaar garantie op het frame. De tenten zijn voorzien van veel ramen, waardoor er genoeg daglicht naar binnen valt. Zowel aan de voor- als aan de zijkant is er een deuropening. Voor- en zijpanelen kunnen er volledig uit. Ze zijn bovendien onderling te verwisselen. De AIR Pro heeft voldoende afsluitbare ventilatie-openingen die zijn voorzien van insectengaas. Ze helpen een prettig binnenklimaat te creëren. De tent kan bij warm weer lekker doorwaaien. Het zogenaamde Dual-Pitchdaksysteem zorgt voor stahoogte en zorgt daarnaast voor de mooie vorm van de tent.
Kampa Air Pro win
De Pro Range heeft een diepte van 2,75 meter is er in drie maten als 330, 390 en 450. Er is ook een 390 Plus, deze heeft een extra uitbouw aan de zijkant. Optioneel is voor deze tenten o.a. een aanbouw, tenttapijt of een horpaneel verkrijgbaar.

Win een Air Pro

Deze spiksplinternieuwe 2019 voortent kun je nu al winnen bij Campingtrend. Hoe? Morgenochtend komt de februari-uitgave van ons gratis digitale Campingtrend Magazine uit. Daarin lees je precies wat je moet doen. Nog geen abonnee? Dan kun je dat hier meteen doen (ja sorry, je moet er wel wát voor doen). Gratis, zonder verdere verplichtingen en heel simpel weer opzegbaar. Geen buil aan te vallen toch?
www.kampa.co.uk

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant