ZOEK BINNEN ARTIKELEN

Home WIN bij ons een fietsendrager van Thule
WIN bij ons een fietsendrager van Thule
Accessoires

WIN bij ons een fietsendrager van Thule

 1. 9 maart 2019, 9:00
 2. 3 Reacties

Denk aan lekkages, gewichtsverdeling, kogeldruk en rij-stabiliteit.Het is niet voor niets de best verkochte fietsendrager van Nederland: de Caravan Superb van Thule. Je leest er alles over in de maart-uitgave van het Campingtrend Magazine. Daar lees je ook hoe je bij ons zo’n geweldige fietsendrager kunt winnen. 

Superb is super makkelijk

De Caravan Superb is een fietsendrager voor op de dissel van je caravan. Een veel betere plek voor je fietsen dan achterop. Denk hierbij aan het risico op lekkages, de betere gewichtsverdeling, een goede kogeldruk en betere rij-stabiliteit. Thule zorgt ervoor dat je met de fietsen op de dissel je disselbak gewoon kunt blijven gebruiken. De Superb is namelijk kantelbaar. De drager kan 2 x 30 kilo dragen en is daarmee ook prima geschikt voor twee e-bikes. Meer weten over deze drager? In ons Campingtrend Magazine van maart lees je er alles over.

Caravan Superb winnen? Dat kan in het Campingtrend Magazine. Hier lees je precies jij moet doen om kans te maken op deze geweldige fietsendrager. Ben je al abonnee, dan valt hij vanzelf in je digitale brievenbus. Nog geen abonnee van ons gratis maandelijks online magazine? Schrijf je dan hier in.

VORIGE BERICHT VOLGENDE BERICHT

REAGEER OP DIT ARTIKEL

REACTIES

  Rob logtenberg - donderdag 14 maart 2019 

  Beste ik zou heel graag het thule superb fietsenrek willen winnen. Dat maakt onze hymer caravan compleet met ervoor een superb als trekker.

  Beantwoorden

   Jos Mark - vrijdag 15 maart 2019 

   Beste Rob, volg de instructies in het bericht en begin bij lezen wat we in het Magazine vragen.

  Getty Eggink - maandag 25 maart 2019 

  Mijn vrouw en ik hebben het fietsen ontdekt op onze vakanties. Superleuk om in het buitenland fietsend de steden en het platteland te verkennen. We hebben 3 weken geleden 2 nieuwe e-bikes gekocht en zijn nu op zoek naar een goede fietsendrager voor op de dissel van onze caravan. Graag doen we mee, om deze te winnen.

  Beantwoorden

GERELATEERDE ARTIKELEN

MEER Accessoires, Uitrusting NIEUWS