Camp to go

Wil jij in het nieuwe tv-programma ‘Camp-to-Go’?

Nieuws

Bekende Kampeerder worden? Dat kan door je – samen met je partner of gezin – aan te melden als hoofdrolspeler in het nieuwe kampeerprogramma ‘Camp-to-Go’ op RTL 4.

‘Camp-to-go’ vanaf november

Kamperen is hipper dan ooit. Steeds meer mensen ontdekken de vele voordelen van deze vakantievorm. Vanaf november kan iedereen het ook met eigen ogen zien in het nieuwe kampeerprogramma op RTL 4. Het initiatief komt van de KCI, de Kampeer en Caravan Industrie. Dezelfde organisatie die in 2001 ‘Campinglife’ op tv bracht. Ook in het nieuwe programma zien we Sander Janson. En ook nu op de zaterdagmiddag. De eerste aflevering van ‘Camp-to-Go’ wordt uitgezonden op zaterdag 28 november 2020 en het programma loopt door tot halverwege januari 2021.

Camp to go

We zien kampeerstarters

In acht afleveringen zien we 24 koppels of gezinnen die kennismaken met kamperen. Dat doen ze tijdens een korte vakantie op een camping of camperplaats in eigen land. We zien ook eigengemaakte beelden van de starters. Iedere deelnemer heeft een ander kampeermiddel. Dat zijn er dus uiteindelijk 24. Die hadden de makers binnen een week bij elkaar. Want er werken zo’n zeventien verschillende merken en fabrikanten mee aan dit programma. Daarnaast ook de ANWB, ACSI en NKC. Het nieuwe programma mag je dus gerust branchebreed noemen. Hans Louwers van de KCI: “Je kunt je nog aanmelden als deelnemer want het casten van kandidaten is nog maar net begonnen.” Aanmelden doe je op www.camp-to-go.nl/tv

Meer informatie over het nieuwe tv-programma vind je op www.camp-to-go.nl/tv

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!