Wigo heeft de perfecte voortent voor je T@b

Tent

Wie kiest voor de cultcaravan T@b doet dat zeker niet in de laatste plaats door zijn karakteristieke vormgeving. Wat is er dan leuker dan een voortent die deze vormgeving precies volgt? De Duitse tentenmaker Wigo heeft de perfecte voortent voor de 320 en 400.

Wigo past perfect

Je koopt een T@b mede of zelfs vooral omdat de bijzondere kenmerkende vorm je aanspreekt. Dan is het zonde om er een vierkante 12-in-een-dozijn voortent voor te zettten, toch? Dat heeft tentenmaker Wigo goed begrepen. Hij levert een voortent in de vorm van de caravan. En dat smoelt gewoon helemaal goed. De perfecte voortent voor je T@b.
Niet alleen perfect passend, maar ook nog eens heel flexibel. Zo kun je de voorwand deels of helemaal verwijderen. De tent heeft een groot panoramavenster. De deur in de voorwand kun je oprollen of helemaal verwijderen. Ook in de rechterzijwand naast een raam met ventilatie nog een deur. Links alleen een raam. De ritssluitingen zijn allemaal afgedekt. Het frame is van aluminium, 28 millimeter dik, en voorzien van zogenaamde powergrips voor een gemakkelijke en snelle montage. De tent komt compleet met gordijnen, scheerlijnen en tochtstrip voor aan de caravan.
Dezelfde fabrikant heeft overigens ook een prima passende voortent voor je Eriba Touring.
 
www.wigo-zelte.de

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!