ZOEK BINNEN ARTIKELEN

Home Wie heeft eerste ‘Ik verzuip op de camping’-verhaal?
Wie heeft eerste ‘Ik verzuip op de camping’-verhaal?
WVTTK

Wie heeft eerste ‘Ik verzuip op de camping’-verhaal?

  1. 8 augustus 2018, 11:00
  2. 0 Reacties

De langstdurende hittegolf met de hoogste temperaturen ooit. Maar vandaag zou het weer kunnen omslaan. En dus zal vandaag waarschijnlijk ook het eerste ‘Je verzuipt weer op de camping’-verhaal verschijnen. Wie heeft de primeur?

Alle Jahre wieder…..

Het is traditie. Als het zes weken onafgebroken plenst van de regen gaan de media eens kijken op een camping. Je ziet dan steevast droefgeestige beelden. Tenten in grote plassen water, een doorgezakte luifel met daaronder zeven rubberlaarzen. Vanuit een tot op een klein kiertje na helemaal dichtgeritste voortent hoor je een bleek gezin brabbelen dat het best vol te houden is op de tomatensoep van Unox. Treurig muziekje erachter. Dat soort werk. Geen mooier vermaak dan, precies.

camping

Maar helaas

Je zou dan ook de andere kant van het verhaal verwachten. Maar helaas die is er niet. Tropische weken, maar geen ‘het is hier fantastisch’- geluiden. Jammer, want nu willen we ook de beelden van campinggasten die de hele dag in het zwembad hangen en ’s avonds een patatje halen bij de snackbar. Of van pa die vanonder de luifel bezig is met de spiesjes op de Skottelbraai. Van met je voeten in een emmer ijskoud water een boek lezen in de schaduw naast je tent. Van ouders die zich vervelen, omdat het kroost op pad is met het animatieteam…

camping

Wil jij ook die andere kant zien? Kijk dan eens op ons youtube kanaal. Elke dinsdag laten we een camping in Nederland zien. Alle filmpjes zijn er natuurlijk terug te bekijken. De man met het hoedje laat het je graag zien: Naar ons Youtube kanaal

En oh, vergeet niet het kanaal te liken.

VORIGE BERICHT VOLGENDE BERICHT

REAGEER OP DIT ARTIKEL

GERELATEERDE ARTIKELEN

MEER WVTTK NIEUWS

Ford en VW gaan samenwerken
WVTTK

Ford en VW gaan samenwerken

Volkswagen en Ford kondigen een samenwerking aan. Vanaf 2022 moeten de eerste gezamenlijk ontwikkelde auto’s te koop zijn. Te beginnen met pick-ups en lichte bedrijfswagens. Een groeiend segment waarin beide grootmachten samen willen optrekken….

  1. 3 februari 2019, 11:00
  2. 0 Reacties