Wide Path fietscaravan

Caravans

De Wide Path Camper, een caravan voor achter je fiets uit Denemarken. Inmiddels online te bestellen vanaf zo’n € 3500,-. Een lichtgewicht karretje met slaapplaats voor twee. Voor als je serieus back to basic wilt.

Wide Path Camper weegt 45 kilo

Toen we hem in november 2014 voor het eerst lieten zien was er sprake van een prototype dat nog op de markt moest komen. Inmiddels is hij online te koop via onderstaande site. Je koopt een slaapplaats voor twee personen en een ruimte waar je met vier volwassenen bijvoorbeeld kunt eten, geheel in “kampeerstijl”. Verrassend ruim en extreem compact. Je neemt hem overal mee naar toe door hem simpelweg achter je fiets te hangen. Je hebt er onderweg een handige bagagewagen aan en ’s nachts een gezellig onderkomen en slaapplek, compleet met zonne-energie om bijvoorbeeld je mobieltje op te laden.  Door hem op de plek van de bestemming uit te klappen maak je hem twee keer zo groot. Drie minuten en je onderkomen staat. De Wide Path Camper weegt ongeveer 45 kilo en is in ingeklapte staat 1 meter lang en 1.30 meter hoog. Na uitklappen is hij 2.60 meter lang.
Wide Path

Standaard aan te vullen met Packages

Wide Path bedBinnen zien we twee bankjes met daartussen een tafeltje, hiervan maak je ’s nachts een tweepersoonsbed. Onder het bed heb je een bagageruimte van 300 liter. De bedmat is 97 bij 200 centimeter. Het kan met zijn tweetjes, maar je moet geen hekel aan elkaar hebben. Optioneel kan er nog een tafeltje bij waarop je buiten kunt koken en eten. Behalve de Camper aanhanger maken ze bij Wide Path ook bagagetrailers voor achter de fiets. Je kunt er ook met je persoonlijke wensen terecht, ze bouwen de fietscaravans ook custom made. Voor de genoemde prijs van € 3500,-  krijg je de standaard uitvoering. Wil je het luxe-pakket erbij dan krijg je voor € 450,- meerprijs dikkere kussen, rugkussen voor op de bankjes en een houder voor de tafel. Voor € 1250,- koop je er het  Solar-Package bij. Je krijgt dan een zonnepaneel met accu waarop je 4 usb-aansluitingen, een 12 volt aansluiting, led verlichting en een ventilator kunt laten werken. Het Outdoor-Package omvat twee vouwstoelen en de buitentafel en komt op € 250,-. En dan is er tenslotte nog een Kitchen-Package. Een éénpits brandertje, bestek en servies voor dezelfde prijs. Genoemde prijzen zijn exclusief btw.
www.widepathcamper.com
20160330-Wide Path onderweg

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!