Wheelhouse

Wheelhouse tiny traveling, compact en off-road

Caravans

Wheelhouse tiny traveling is een jong bedrijfje uit Hamburg. Specialisatie: compacte trailers waarmee je off-road kunt gaan. Daarvan hebben ze er verschillende in huis. Eigenaar Patrick Nueske ziet er  brood in, gezien de hoge populariteit van de compacte alleskunners.

Je leeft buiten

WheelhouseIn de showroom staan o.a. de X-Line van Lifestylecamper en de Steeldrop-Trailer. Van de Turkse fabrikant Crawler zijn de IZZ 428 en KMP190 present, net als de Migrator Offroad en de Roemeense Summer van Fim caravans. Ook de Nederlandse Lume is er , ondanks dat hij niet gemaakt is voor off-road gebruik, verkrijgbaar. De gedachte achter deze compacte trailers is dat het  leven zich buiten afspeelt. Meer dan een bed en een keuken heb je dus niet nodig. Voor alle trailers geldt dat ze naar eigen wens zijn in te richten. Ook kun je bekleding, kleur en eventuele extra uitrusting zelf kiezen.
Wheelhouse tiny traveling richt zich name op de jonge, beginnende kampeerder. De meeste caravans wegen nog geen 750 kilo en kunnen daarom met een standaard rijbewijs getrokken worden. Daar komt bij dat ook de elektrische auto’s dit gewicht aankunnen, iets wat in de toekomst zeker mee zal gaan spelen. De filosofie van het bedrijf is dan ook: wie van de natuur wil genieten moet deze ook zo min mogelijk belasten. Bij sommige trailers zie je dat ook terug in de gebruikte recyclingmaterialen.
Belangstelling of vragen: contactgegevens Wheelhouse.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant