Kepler Five

Westfalia Kepler Five

Campers

De Kepler Five buscamper van Westfalia wordt in Frankrijk gebouwd. Deze korte VW T6 heeft vijf zitplaatsen, vier slaapplaatsen en een verrassende indeling.

De Kepler Five is verrassend ruim

De korte versie van de VW T6 doet al geruime tijd dienst als basis voor buscampers. De indeling was altijd veel van hetzelfde. Tot nu. De Franse tak van camperbouwer Westfalia doet het namelijk anders. Het ontbreken van meubels achter de bestuurdersstoel is het grootste verschil. Dat scheelt een enorme bak ruimte, maar gaat amper ten koste van de ‘camperwaardigheid’ van de T6. Daarbij helpen de kleuren wit en grijs in het interieur. Daardoor ziet het er binnen ruimtelijk uit. De Kepler Five is compact en wendbaar. Behalve vijf personen past er ook een hele berg bagage in. Kwestie van de grote achterklep opengooien.

Kepler Five

De cabinestoelen zijn draaibaar. Tussen deze stoelen en de driezitsbank staat de tafel. Zie daar, de zithoek. Van deze bank maak je gemakkelijk het bed. Door de bank gedeeltelijk om te klappen, ontstaat een eenpersoonsbed. Klap de bank helemaal om en je hebt een tweepersoonsbed met een bedmaat van 110 bij 187 centimeter. Het bed in het slaaphefdak is iets langer. Helemaal achterin een kast met een koelbox erop. Daar tegenover het smalle keukenblokje met twee pitten. Ook bereikbaar via de achterklep. De Kepler Five is prima te gebruiken als camper. Maar hij is net zo graag als personenauto onderweg. Daarmee zal hij een ruim koperspubliek aanspreken.

Basis: VW T6, voorwielaandrijving, vanaf 90 pk
Afmetingen (lbh): 4890 / 1904 / 1990 millimeter
Maximaal gewicht: 3000 kilo
Zit-/slaapplaatsen: 5/4
Prijs: nog niet bekend

Naar de site van Westfalia.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!