ZOEK BINNEN ARTIKELEN

Home Wereldpremière uitschuifbare BeauEr caravan
Wereldpremière uitschuifbare BeauEr caravan
Caravans

Wereldpremière uitschuifbare BeauEr caravan

  1. 25 december 2018, 11:00
  2. 0 Reacties

De uitschuifbare BeauEr caravan uit Frankrijk is in januari voor het eerst in het echt te zien. Daarvoor moet je dan wel naar Stuttgart, naar de CMT beurs. Daar zie je hoe je van een paar vierkante meter voor onderweg tot drie keer zoveel ruimte maakt op de camping.

Wereldpremière

Twee keer eerder schreven we al over deze bijzondere caravan. Nu kun je hem ook in het echt gaan bekijken. Hij is er in drie verschillende maten. De BeauEr 2x groeit van vier naar acht vierkante meter. De 3X-Tripel maakt van er 12 vierkante meter van en de 3X Plus breidt uit van 11 naar 28 vierkante meter. De caravans zijn compleet uitgerust en mogen, aldus de fabrikant, best een revolutie in caravanland worden genoemd. Het in principe simpele idee – klein onderweg en groot op de plek van bestemming – komt van de Fransman Eric Beau. Hij is er sinds 2009 mee in de weer.

Beauer Plus 3x

Beau heeft over het ontwikkelen zo’n zes jaar gedaan en had drie generaties prototypes nodig om te komen waar hij nu is. Beau startte zijn bedrijf in 2012, de productiehallen zijn in 2017 gebouwd en sinds 2018 is het eindproduct daadwerkelijk te koop. Naast een caravan is er ook een camper met dit concept. Hij staat ermee in Stuttgart in de foyer direct achter ingang Ost.

www.beauer.fr

BeauEr

VORIGE BERICHT VOLGENDE BERICHT

REAGEER OP DIT ARTIKEL

GERELATEERDE ARTIKELEN

MEER Caravans NIEUWS