Weinsberg kondigt integraalcamper aan

Weinsberg integraal

Weinsberg, het dochtermerk van Knaus, presenteert op de komende Caravan Salon in Düsseldorf een compleet nieuwe integraal camper. De caravan- en camperbouwer uit het Duitse Jandelsbrunn maakt zo zijn aanbod weer compleet.

Goed verkocht

Weinsberg zou je oneerbiedig een budgetmerk kunnen noemen. Je kunt ook zeggen dat het merk een opvallende prijs-kwaliteitsverhouding te bieden heeft. Hoe je het ook noemt, de prijzen van de caravans en campers van dit merk zijn interessant. Want aangenaam laag. Dat was al zo voor alle bestaande campermodellen, van buscamper via halfintegraal tot alkoof. Ze zijn stuk voor stuk populair. De halfintegraal CaraLoft is zelfs de meest verkochte camper in Europa.

Première op de Caravan Salon

Natuurlijk wacht Weinsberg met de presentatie tot augustus, op de Caravan Salon in Düsseldorf. Ze verklappen wel al dat de camper compact is en een automotive design mee krijgt. Op het front is de term ‘markant’ van toepassing. Welke indelingen er van de nieuweling komen, blijft nog even geheim. Geruchten gaan dat niet alleen het uiterlijk zal opvallen. Geheel in de stijl van het merk zal ook de prijs een knaller zijn. Naar verwachting gaat hij in Duitsland zo’n 55.000 euro kosten. De laatste integraal van dit merk was de Komet, die tot eind jaren ’90 werd gebouwd.
www.weinsberg.nl

Foutje gezien? Mail ons . Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant