CaraCito

Weinsberg CaraCito: instapcaravan zonder gas

Caravans

De nieuwe Weinsberg CaraCito valt op. Natuurlijk omdat de instapcaravan goedkoop is. Maar misschien nog wel meer omdat er geen gasfles in zit. Alles in deze caravan werkt op elektriciteit.

Weinsberg CaraCito zonder gaspitten (of niet)

Geen gasfles. En daarmee geen gaspitten en ook geen gaskachel. In de CaraCito werkt alles op stroom. Zo kook je bijvoorbeeld op twee keramische kookvelden. De 60 liter grote compressorkoelkast werkt op 12 of 230 volt. Niet op gas. De standaard ingebouwde bankairco – uniek in deze prijsklasse – werkt tevens als verwarming. Ook al op 230 volt. Hij zorgt het jaar rond voor warmte of verkoeling. Is het je een beetje te modern? Dan verklappen we je een geheimpje. Optioneel is de Weinsberg CaraCito er ook met twee gewone gaspitten en een Truma S verwarming op gas.

CaraCito
CaraCito 390 QD.

De doelgroep voor deze caravan: jonge koppels. En gezinnen die simpelweg niet teveel willen betalen. We zien een fris modern design. Het interieur is strak. Rechte lijnen, geen handgrepen en een vierkante wasbak in de badkamer. Optioneel is de badkamer voorzien van een douche. De houtkleur is licht. De bekleding is er naar wens in grijs, blauw of bruin. De oppervlakten van het keukenblok en tafelblad steken vrolijk af in een mediterrane stijl. De ramen en dakluiken zorgen voor voldoende daglicht.

CaraCito
CaraCito 450 FU.

In vijf uitvoeringen

De nieuwe Weinsberg CaraCito komt beschikbaar in vijf verschillende uitvoeringen. Dat zijn de 390 QD, 450 FU, 470 EU, 470 QDK en 500 QDK. Voor elk wat wils, met enkele bedden of tweepersoonsbedden. Ook een Frans bed of een stapelbed is mogelijk. De Weinsberg CaraCito heeft een hamerslag witte beplating. Voor het contrast zorgen details in aluminium. Dat zijn de zijskirts en de spatranden om het wiel. Die zijn uitgevoerd in donkergrijs. In de ruime disselkast past heel wat bagage. En mocht het toch een uitvoering met gas worden, dan passen er ook twee 11 kilo gasflessen in. Af-fabriek ligt de prijs voor deze instapper in Duitsland rond de 11.000 euro.

CaraCito

Naar de site van Weinsberg.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant