Outlaw Weinsberg

Weinsberg CaraBus 630 MEG Outlaw

Campers

Weinsberg introduceert de buscamperuitvoering Outlaw. Als CaraBus en CaraTour. Door het bed omhoog te zetten, ontstaat een garage voor fietsen, motoren of een quad.

Outlaw heeft zeer ruime garage

Door het bed hoger te zetten, ontstaat daaronder meer ruimte. Heel veel ruimte zelfs. De CaraBus 630 MEG Outlaw heeft namelijk een garage met een inhoud van 4500 liter. Genoeg plek voor twee motoren, een quad of meerdere fietsen. De ruimte is voorzien van de nodige spanogen om je kostbare bezit goed vast te zetten. De wanden zijn bekleed met zacht CPL. De vloer is voorzien van ribbelblik. En de garage is reukdicht. Dus geen benzineluchtjes in je camper. Verder is het eigenlijk een gewone – en dus praktische – buscamper.

Logisch: minder hoofdruimte in bed

Logisch: doordat het bed hoger staat, bevindt het zich dichter bij het plafond. Daar kan zelfs het extra hoge dak van de Fiat Ducato niets aan doen. En dus is er minder ruimte om rechtop te gaan zitten. Er blijft – om precies te zijn – 56 centimeter over. Het bed heeft een bedmaat van 1,97 bij 1,70 meter. Licht valt door het dakluik en het raam naast het bed. Dat maakt de ruimte minder benauwend. De ladder om in het hoge bed te komen, berg je overdag op tussen de koelkast en de badkamer.

Weinsberg Outlaw bed

Outlaw is lekker compleet

De badkamer vind je voor het bed aan de bestuurderskant. Cassettetoilet en douche zijn standaard. Voor het optionele wc-raampje betaal je 246 euro extra. Aan de andere kant staat de keuken. Twee pitten en een koelkast met 75 liter inhoud. De bovenkastjes hebben witte kleppen. Voor de rest zien we overal een lichte houttint. Tussen woonruimte en garage een stevige deur. Voorin een dinette die met behulp van de draaibare cabinestoelen plek biedt aan vier personen. Deze hoek is om te bouwen tot (nood)bed. Verder is er overal lekker veel (berg)ruimte door het extra hoge dak.

Weinsberg Outlaw

Extra laadvermogen mogelijk

Standaard heeft de 120 pk sterke Outlaw Carabus 630 MEG een maximaal totaalgewicht van 3500 kilo. Een gewoon B-rijbewijs is dus voldoende. Het laadvermogen is dan 520 kilo. Heb je daar niet genoeg aan, dan is zowel de CaraBus als CaraTour-versie op te waarderen tot een maximaal gewicht van 4000 kilo (C-rijbewijs nodig). Het laadvermogen is dan 1020 kilo. Je hoeft dan niet op een motor meer of minder te kijken. Deze Weinsberg is in ons land verkrijgbaar vanaf een kleine 60.000 euro.

Naar de site van Weinsberg.

Ook Malibu heeft een mooie

Interesse in een buscamper? Dan is kiezen best nog moeilijk. Iets met bomen en bos. De keuze is reuze. Zo heeft ook Malibu een hele mooie buscamper in de showroom staan:

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant