ZOEK BINNEN ARTIKELEN

Home Weinsberg 2018: CaraOne 740 Edition Ice
Weinsberg 2018: CaraOne 740 Edition Ice
Caravans

Weinsberg 2018: CaraOne 740 Edition Ice

  1. 5 augustus 2017, 13:00
  2. 0 Reacties

Weinsberg, vanaf het nieuwe seizoen staan alle caravans op een Al-Ko chassis. De nodige verbeteringen in het interieur. Nu hier verkrijgbaar is de uit Scandinavië overgewaaide CaraOne 550 UK. Nieuw is de 740 Edition [Ice].

CaraOne en CaraTwo

Een nieuwe kleur in het interieur, zand-beige. Een nieuwe rollo op het toilet. Voor beide modellen is er een voortent van Wigo en een luifeltent van Thule. Tot nu alleen in Scandinavië te koop, de CaraOne 550 UK. Voorin een comfortabele rondzit in U-vorm. Achterin de stapelbedden voor de kinderen. De 420 QD heeft, door een bankverbreder bij de dinette, de mogelijkheid deze om te bouwen tot een extra tweepersoonsbed. Daarmee heeft hij vier ruime slaapplaatsen aan boord. Op de CaraTwo is nu optioneel het pakket Designkit-Exterieur verkrijgbaar.

UK serie

Speciaal voor de Engelse markt komen daar vier CaraOne UK modellen in de showroom te staan. Aangepast aan de vraag aldaar, de Britten zullen amused zijn. De gespiegelde indelingen betreffen de 390 QD, 400 LK, 550 UK en 740 UDF. Deze zijn voorzien van een speciale koppeling, grote ramen en een oven. Zoals de Engelsen het gewend zijn. Het prijskaartje is in Engelse ponden en heel betaalbaar.

Nieuwe CaraOne 740 EDITION [ICE]

Wil je met je Weinsberg de winter in? Dan is de speciale Edition Ice uitvoering van de CaraOne daar prima voor geschikt. Hij heeft zowel buiten als binnen de nodige extra’s die hem uitermate geschikt maken om het hele jaar door ingezet te worden. Zo zijn bodem en zijwanden voorzien van het super isolerende XPS-schuim. Hij is voorzien van de comfortabele Alde warmwater- én vloerverwarming. Behaaglijk zelfs bij de laagste buitentemperaturen en daarmee uitermate wintervast. In de bagageruimte een houder voor de ski’s en een schoenenvak. Dat laatste is groot genoeg om ook de winterlaarzen te kunnen herbergen.

De 740 UWF heeft een loungezithoek. Lekker lui naar de grote LCD-tv kijken. Met onder de tv de open haard. Zodat je de aangename temperatuur binnen niet alleen kunt voelen maar ook kunt zien. Je krijgt het gevoel in een echte Berghütte te zitten. Wat overigens niet wil zeggen dat je deze caravan niet ook in de zomer zou kunnen gebruiken. De goede isolatie zorgt namelijk niet alleen ervoor dat in de winter de kou buiten blijft. Ze doet dat net zo goed in de zomer met de hitte. De tandemasser is verder voorzien van de nodige veiligheidsaspecten die, samen met de aerodynamica, zorgen voor een prima wegligging achter de auto.

www.weinsberg.nl

VORIGE BERICHT VOLGENDE BERICHT

REAGEER OP DIT ARTIKEL

GERELATEERDE ARTIKELEN

Huisshow bij NCC
Branche

Huisshow bij NCC

Van 22 januari tot en met 1 februari is er huisshow bij het Noorder Caravan Centrum Marum. Niet alleen proeven...

  1. 18 januari 2015, 0:00
  2. 0 Reacties
Kip Najaarsbeurs 2017
Caravans

Kip Najaarsbeurs 2017

Van 9 tot en met 28 oktober 2017 in de Kip Flagship Store te Hoogeveen. De Kip Najaarsbeurs 2017 met...

  1. 8 oktober 2017, 17:00
  2. 0 Reacties
Meer Nova varianten
Caravans

Meer Nova varianten

We vonden hem meteen al revolutionair, de nieuwe Nova. De slogan was “opvallend mooi, overtuigend praktisch”. Blijkbaar bent u het daarmee eens...

  1. 29 december 2014, 0:00
  2. 0 Reacties

MEER Caravans NIEUWS

Kip Caravans December Sale 2017
Caravans

Kip Caravans December Sale 2017

December Sale bij Kip. In de laatste maand van dit jaar kun je speciaal geselecteerde Kip Caravanmodellen scoren met een rijke uitrusting en een unieke korting. December Sale start 4 december De Kip Caravans…

  1. 3 december 2017, 17:00
  2. 0 Reacties