Weinsberg 2018: CaraOne 740 Edition Ice

Caravans

Weinsberg, vanaf het nieuwe seizoen staan alle caravans op een Al-Ko chassis. De nodige verbeteringen in het interieur. Nu hier verkrijgbaar is de uit Scandinavië overgewaaide CaraOne 550 UK. Nieuw is de 740 Edition [Ice].

CaraOne en CaraTwo

Een nieuwe kleur in het interieur, zand-beige. Een nieuwe rollo op het toilet. Voor beide modellen is er een voortent van Wigo en een luifeltent van Thule. Tot nu alleen in Scandinavië te koop, de CaraOne 550 UK. Voorin een comfortabele rondzit in U-vorm. Achterin de stapelbedden voor de kinderen. De 420 QD heeft, door een bankverbreder bij de dinette, de mogelijkheid deze om te bouwen tot een extra tweepersoonsbed. Daarmee heeft hij vier ruime slaapplaatsen aan boord. Op de CaraTwo is nu optioneel het pakket Designkit-Exterieur verkrijgbaar.

UK serie

Speciaal voor de Engelse markt komen daar vier CaraOne UK modellen in de showroom te staan. Aangepast aan de vraag aldaar, de Britten zullen amused zijn. De gespiegelde indelingen betreffen de 390 QD, 400 LK, 550 UK en 740 UDF. Deze zijn voorzien van een speciale koppeling, grote ramen en een oven. Zoals de Engelsen het gewend zijn. Het prijskaartje is in Engelse ponden en heel betaalbaar.

Nieuwe CaraOne 740 EDITION [ICE]

Wil je met je Weinsberg de winter in? Dan is de speciale Edition Ice uitvoering van de CaraOne daar prima voor geschikt. Hij heeft zowel buiten als binnen de nodige extra’s die hem uitermate geschikt maken om het hele jaar door ingezet te worden. Zo zijn bodem en zijwanden voorzien van het super isolerende XPS-schuim. Hij is voorzien van de comfortabele Alde warmwater- én vloerverwarming. Behaaglijk zelfs bij de laagste buitentemperaturen en daarmee uitermate wintervast. In de bagageruimte een houder voor de ski’s en een schoenenvak. Dat laatste is groot genoeg om ook de winterlaarzen te kunnen herbergen.

De 740 UWF heeft een loungezithoek. Lekker lui naar de grote LCD-tv kijken. Met onder de tv de open haard. Zodat je de aangename temperatuur binnen niet alleen kunt voelen maar ook kunt zien. Je krijgt het gevoel in een echte Berghütte te zitten. Wat overigens niet wil zeggen dat je deze caravan niet ook in de zomer zou kunnen gebruiken. De goede isolatie zorgt namelijk niet alleen ervoor dat in de winter de kou buiten blijft. Ze doet dat net zo goed in de zomer met de hitte. De tandemasser is verder voorzien van de nodige veiligheidsaspecten die, samen met de aerodynamica, zorgen voor een prima wegligging achter de auto.

www.weinsberg.nl

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant