ZOEK BINNEN ARTIKELEN

Home Wat staat er op jouw bucketlist?
Wat staat er op jouw bucketlist?
Advertorial

Wat staat er op jouw bucketlist?

 1. 11 maart 2018, 11:00
 2. 2 Reacties

Beleef het avontuur. Met de fiets, op de berg, door de straten, op het water. Ga van de top naar het dal, van de stad naar het strand. Kortom, beleef het avontuur. Waar je dat wilt doen maakt niet uit, want met de kampeerauto van Sunlight kun je gerust op pad.

Ontdek de wijde wereld met de kampeerauto van Sunlight

Sunlight GmbH ontwikkelt, produceert en verkoopt kampeerauto’s en buscampers in het instapsegment. Het merk staat voor dynamiek, voor puur avontuur, voor sportieve activiteit en voor buitengewone ervaringen. Het is afgestemd op de wensen en eisen van moderne, actieve mensen die flexibel en gelijktijdig comfortabel willen reizen met een sportief en fraai vormgegeven kampeerauto.

Sunlight 1

Hij is solide en stabiel gebouwd. En dat is geen wonder, want hij behoort tot de Erwin Hymer Group. Dat betekent je met Sunlight een hoogwaardige kampeerauto hebt, met veel knowhow en service door heel Europa. En dat alles voor een onverslaanbare prijs/kwaliteitsverhouding.

Meer dan dertig volledig uitgeruste kampeerauto’s verlaten dagelijks de fabriek in Neustadt in Sachsen. De auto’s zijn in perfecte staat, dat wordt tijdens het productieproces gegarandeerd door de verschillende controlemomenten. Hierbij worden alle componenten grondig en uitvoerig getest. De fabriek is een voorbeeldonderneming op het gebied van Lean Production (maximale waarde voor de klant met zo min mogelijk verspilling) en overtuigt dus door een hoge mate van efficiëntie.

www.sunlight.nl

VORIGE BERICHT VOLGENDE BERICHT

REAGEER OP DIT ARTIKEL

REACTIES

  fluchard - zondag 18 maart 2018 

  zijn op zoek naar een mobilhome voor 6 personen
  4 kinderen en 2 volwassen personen

  Beantwoorden

   Jos Mark - zondag 18 maart 2018 

   Die hebben ze wel bij Sunlight!

GERELATEERDE ARTIKELEN

MEER Advertorial, Campers NIEUWS