ay

WanderWay fietsendrager voor VW T6

Accessoires

De WanderWay is een nieuwe fietsendrager van Thule. Hij is speciaal ontworpen voor de VW T6 Transporter/Multivan bus.

WanderWay: tot vier fietsen

De WanderWay is op de achterklep te plaatsen. De drager is eenvoudig aan te passen aan de wensen van de gebruiker en kan tot vier fietsen dragen. Veilig en beschermd. De Thule WanderWay is daarbij eenvoudig plat in te klappen en zo makkelijk mee te nemen en op te bergen. 

Past perfect

De fietsendrager is eenvoudig te bevestigen, want ontwikkeld voor één model bus, de ook als camper populaire VW T6. Standaard draagt hij twee fietsen tot een totaalgewicht van 60 kilo. De drager is uit te breiden met twee adapters zodat het laadvermogen groeit tot vier fietsen. De WanderWay is uiteraard uitgebreid getest om fietsen onder alle omstandigheden veilig te vervoeren.

De rails zijn makkelijk te verschuiven voor de ideale pasvorm en de wielen zijn met pompgespen te bevestigen. De fietsendrager kan ook op de auto blijven zitten, want de achterklep is gewoon te openen zolang er geen fietsen op de drager staan.

Over Thule


Het merk Thule is opgericht in 1942. Onder het motto ‘Bring your life’ biedt Thule een breed assortiment aan topproducten waarmee mensen met een actieve lifestyle alles van waarde op betrouwbare, veilige en stijlvolle wijze kunnen vervoeren. Thule biedt onder andere dakdragers, fietsendragers, dakkoffers, laptop-, camera- en sporttassen en kinderproducten zoals sportieve wandelwagens, fietszitjes en multifunctionele (fiets)trailers. De producten zijn verkrijgbaar in meer dan 140 landen. Thule is het grootste merk van de Thule Group. Voor meer informatie over Thule, ga naar: www.thule.com  Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant