Waardevolle spullen veilig dankzij Pacsafe-rugzak

Accessoires

In een ideale kampeervakantie heb je geen last van vervelende campingburen, is het sanitair schoner dan thuis en hoef je niet te vrezen voor je waardevolle spullen. Gelukkig is voor dat laatste punt een handige oplossing voor handen. Want dankzij de Pacsafe-rugzak kan jij je kostbare waar zonder problemen in je camper of caravan laten.
Daarmee is een probleem van veel kampeerders opgelost. Want waar laat je de creditcard voor nood, de paspoorten en de tablet wanneer je even van de camping af gaat? Een verstopplekje in de caravan of camper vinden, is niet zo moeilijk. Niet voor jou, maar helaas ook niet voor de kwaadwillenden die ook best zo’n mooie tablet willen hebben.

Vingervlugge zakkenrollers

Pacsafe rugzakDe Pacsafe is een draagbare kluis in de vorm van een rugzak. Deze rugzak kan je met een staalkabel bevestigen aan een punt in je caravan of camper. Net als het niet handig is om je fietsslot aan een Amsterdammertje te bevestigen, moet je er bij de PacSafe voor zorgen dat je hem wel aan een verankerd punt bevestigt. De rugzak is aan de binnenzijde helemaal voorzien van fijnmazig staaldraad. Slimmeriken die denken dat ze met een mes jouw rugzak wel even kunnen opensnijden, komen dan ook van een koude kermis thuis. Het staaldraad wijkt namelijk niet, óók niet voor boeven met een scherp voorwerp. En bezoek jij tijdens je vakantie graag een drukke stad? Ook dan is de Pacsafe een uitkomst. Zelfs de meest vingervlugge zakkenroller is namelijk niet opgewassen tegen deze stoere rugzak.

Maten en prijzen

De Pacsafe-rugzakken zijn er in verschillende maten en bijbehorende prijzen. De goedkoopste heeft een inhoud van 5 liter en kost € 74,95. Pacsafe heeft nog veel meer veiligheidsitems, waaronder portemonnees, heuptasjes en bagagesloten. Bekijk hier andere Pacsafe-artikelen.
Bekijk op bol.com
 

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant