ZOEK BINNEN ARTIKELEN

Home De Waard Airtube voortent voor Kip
De Waard Airtube voortent voor Kip
Tent

De Waard Airtube voortent voor Kip

  1. 8 juli 2017, 19:00
  2. 0 Reacties

Kip Caravan en De Waard tenten, dat is een beste kampeercombinatie. Kijk maar naar de Varioluifel. Nu is er ook een De Waard Airtube voortent speciaal voor aan een Kip caravan. Vanwege de 35e verjaardag van Kip nu met een mooie korting.

Kip en De Waard, Ambachtelijk vakwerk

Bij Kip kun je rekenen op de hoogste kwaliteitsnormen. Vanzelfsprekend werken ze ook alleen met partners samen die dezelfde hoge kwaliteitsnormen hanteren. Vakmensen dus, ambachtelijk. Maar wel met hulp van hypermoderne apparatuur. De keus voor De Waard tenten is daarmee verklaard. In samenwerking met de Nederlandse tentspecialist heeft Kip naast de bijzondere Varioluifel nu ook de ruimtelijke Airtube voortent ontwikkeld.
Zoals alle De Waard tenten zijn ook deze Aitubevoortenten gemaakt van 340 grams ademend Ten Cate katoen. Hij is 100% waterdicht, stormvast, extra sterk gestikt en hoogwaardig afgewerkt. Daar komt nog eens bij dat hij geweldig mooi is om te zien.

De eerste 35 met 350 euro korting

De nieuwe De Waard Airtubevoortent is er nu met de introductiekoring van € 350,-. Dit in het kader van 35 jarig jubileum van de Kip Kompakt. De eerste 35 exemplaren worden aangeboden met € 350,- korting. De bijzondere Airtube voortent van De Waard is speciaal ontwikkeld voor de Kip Kompakt. Het gebruik van airtubes in plaats van tentstokken en een vaste kuip maken deze tent zo bijzonder. Deze voortent zorgt voor een comfortabele uitbreiding van je leefruimte.
 Nokhoogte: 205cm
Breedte: 335cm + 80cm i.v.m. voorzijde caravan
Diepte zijkanten: 260cm
Diepte midden: 140cm
340 gr. Ten Cate katoen
Vaste kuip van Bisonyl

Na aftrek van de korting kost de tent nog € 2100,-. Ga voor meer informatie en hoe te bestellen naar de site van Kip.

VORIGE BERICHT VOLGENDE BERICHT

REAGEER OP DIT ARTIKEL

MEER Tent NIEUWS