ZOEK BINNEN ARTIKELEN

Home De Waard Airtube voortent voor Kip
De Waard Airtube voortent voor Kip
Tent

De Waard Airtube voortent voor Kip

  1. 8 juli 2017, 19:00
  2. 0 Reacties

Kip Caravan en De Waard tenten, dat is een beste kampeercombinatie. Kijk maar naar de Varioluifel. Nu is er ook een De Waard Airtube voortent speciaal voor aan een Kip caravan. Vanwege de 35e verjaardag van Kip nu met een mooie korting.

Kip en De Waard, Ambachtelijk vakwerk

Bij Kip kun je rekenen op de hoogste kwaliteitsnormen. Vanzelfsprekend werken ze ook alleen met partners samen die dezelfde hoge kwaliteitsnormen hanteren. Vakmensen dus, ambachtelijk. Maar wel met hulp van hypermoderne apparatuur. De keus voor De Waard tenten is daarmee verklaard. In samenwerking met de Nederlandse tentspecialist heeft Kip naast de bijzondere Varioluifel nu ook de ruimtelijke Airtube voortent ontwikkeld.
Zoals alle De Waard tenten zijn ook deze Aitubevoortenten gemaakt van 340 grams ademend Ten Cate katoen. Hij is 100% waterdicht, stormvast, extra sterk gestikt en hoogwaardig afgewerkt. Daar komt nog eens bij dat hij geweldig mooi is om te zien.

De eerste 35 met 350 euro korting

De nieuwe De Waard Airtubevoortent is er nu met de introductiekoring van € 350,-. Dit in het kader van 35 jarig jubileum van de Kip Kompakt. De eerste 35 exemplaren worden aangeboden met € 350,- korting. De bijzondere Airtube voortent van De Waard is speciaal ontwikkeld voor de Kip Kompakt. Het gebruik van airtubes in plaats van tentstokken en een vaste kuip maken deze tent zo bijzonder. Deze voortent zorgt voor een comfortabele uitbreiding van je leefruimte.
 Nokhoogte: 205cm
Breedte: 335cm + 80cm i.v.m. voorzijde caravan
Diepte zijkanten: 260cm
Diepte midden: 140cm
340 gr. Ten Cate katoen
Vaste kuip van Bisonyl

Na aftrek van de korting kost de tent nog € 2100,-. Ga voor meer informatie en hoe te bestellen naar de site van Kip.

VORIGE BERICHT VOLGENDE BERICHT

REAGEER OP DIT ARTIKEL

MEER Tent NIEUWS

Vier keer nieuwe Ventura Air
Tent

Vier keer nieuwe Ventura Air

Ventura Air-voortenten heeft vier nieuwe modellen. Een opblaasbare voortent staat strak, is eenvoudig op te zetten en af te breken en daardoor ideaal voor korte vakanties en outdooravonturen. Ventura Air maakt gebruik van de…

  1. 19 februari 2018, 17:00
  2. 0 Reacties
Campooz gaat de grens over
Nieuws Tent

Campooz gaat de grens over

De ambities van Campooz zijn geen geheim. De Nederlandse producent van vouwwagens koerst op internationale expansie. De modellen Fat Freddy en Lazy Jack zijn te bewonderen in showrooms in Zweden, Groot Brittannië en Frankrijk….

  1. 1 februari 2018, 15:45
  2. 0 Reacties
Campwerk haalt iKamper naar Europa
Tent

Campwerk haalt iKamper naar Europa

Campwerk, specialist op het gebied van tenttrailers en daktenten, is officieel partner van iKamper geworden en brengt daarmee de Kickstarter wonderdaktent Sky4X naar Europa. In Nederland is de daktent voor het eerst te zien…

  1. 18 januari 2018, 17:00
  2. 0 Reacties
Walker Ellips 280 met grondzeil en luifel
Tent

Walker Ellips 280 met grondzeil en luifel

Nieuw bij Walker: de Ellips 280 met optioneel pvc kuipzeil en aanritsbare luifel inclusief raam en zijwanden. De Ellips 280 De modern vormgegeven Walker Ellips-280 wordt standaard geleverd met een 28 mm stalen frame….

  1. 22 december 2017, 11:00
  2. 0 Reacties