VW Grand California 2019

VW Grand California nu ook in ons land te bestellen

Nieuws

Volkswagen Bedrijfswagens maakt bekend dat de Grand California – type 600 – vanaf nu ook in ons land is te bestellen. En daarmee begint ook in Nederland een nieuw hoofdstuk in de rijke California-geschiedenis. 

Nieuw hoofdstuk

Het model 680, de grotere versie met verlengde wielbasis, laat nog iets langer op zich wachten en wordt later geïntroduceerd. De Grand heeft een volwaardige badkamer en keuken aan boord. De camper – op basis van de nieuwe Crafter – is voorzien van een zuinige motor, de 130 kW/177 pk sterke 2.0 TDI. Deze is gekoppeld aan een achttraps automaat. En natuurlijk heeft hij een hele rits aan assist-systemen.
Grand California 600 interieur

Rijk uitgeruste 600

De draaibare voorstoelen zijn standaard, zo ook het tweezitsbankje met ISOFIX-bevestigingspunten voor de kinderzitjes. De eettafel heeft plek voor vier. De 70-liter koelkast is inclusief vriesvak en er zijn twee pitten om op te koken. Standaard is ook de buitenverlichting, een aansluiting voor een buitendouche, een elektrisch uitschuifbaar opstapje en horren voor schuifdeur en ramen. We tellen zes usb- en vier 230V-aansluitingen. Bijna alle functies bedien je via een centraal display in het woongedeelte. De drinkwatertank heeft een inhoud van 110 liter, de vuilwatertank van 90 liter.

De Grand California 600 is leverbaar vanaf deze zomer. Hij is nu te bestellen vanaf 74.181 euro. De eerste exemplaren arriveren medio juni in Nederland.
www.vwbedrijfswagens.nl

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant