kampvuur

Vuurtje stoken? Vind tips & tricks in handboek Kampvuur

Accessoires

Een kampvuurtje maakt een kampeervakantie natuurlijk compleet. Ga je naar een camping waar het is toegestaan om een vuurtje te maken? Vergeet dan niet het handboek Kampvuur mee te nemen!

Een kampvuurtje stoken is niet heel moeilijk. Je moet alleen even de juiste tips & tricks weten. In dit handboek Kampvuur krijg je die van natuurkundige Gerard Janssen. Hij vertelt op welke manieren je een vuur kunt maken. Dat kan zelfs zonder lucifers of een aansteker. Is het gelukt om het vuurtje aan te krijgen? Dan komt de volgende stap: het kampvuur brandend houden. Natuurlijk geeft Janssen je daar ook allerlei tips voor. 

Handboek Kampvuur
Het handboek Kampvuur van Gerard Janssen.

Gezelligheid in handboek Kampvuur

In het boekje vertelt Janssen ook meer over de geschiedenis van het kampvuur. Daarnaast gaat hij in op de gezelligheid rondom het stoken van een vuurtje. Daarbij horen kampvuurrecepten, kampvuurverhalen én kampvuurspelletjes. Heb je genoeg van het staren in de vlammen? Richt je blik dan eens omhoog naar de sterren. En wil je weten welke sterren je allemaal ziet? Ook dat kan je terugvinden in het boekje. Een van de hoofdstukken gaat namelijk over de sterrenhemel. Tenslotte is een kampvuur niet compleet zonder muziek en dus leer je in het boek ook meer over ukelele spelen. Oh ja, en uiteindelijk is het natuurlijk de bedoeling dat je het vuur op veilige wijze dooft. Hoe je dat doet, lees je ook terug in dit naslagwerk.

Gaat jouw hart sneller kloppen van een vuurtje maken, sterren kijken en gezellige muziek rond de vlammen? Bestel handboek Kampvuur van Gerard Janssen dan voor 15,99 euro via onderstaande link.

Bekijk op Bol.com.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant