vouwwagenzaak

Vouwwagenzaak en CORS verhuisd

Vouwwagens

De kampeerspecialisten van Vouwwagenzaak en CORS zijn verhuisd. Ze begonnen in 2016 vanuit het oude pand van Erica Recreatie in Zeist. Nu zijn ze te vinden in Amersfoort.

Vouwwagenzaak naar Amersfoort

Vouwwagenzaak en CORS zorgden er in 2016 voor dat er toch kampeerspecialisme in Zeist bleef gevestigd. In het oude pand zat namelijk tot 2015 Erica Recreatie. Een goede greep: de bedrijven groeiden en kregen een grote vaste klantenkring. Op het oude pand ligt echter een andere bestemming. Daarom was het zoeken naar een nieuwe locatie.

Die is nu gevonden. Namelijk op bedrijventerrein de Isselt in Amersfoort. In de showroom staan de merken Camp-let, CampooZ, Cabanon en Alpenkreuzer. Ook kan je bij Vouwwagenzaak terecht voor reparaties aan de vouwwagentent. Verder is er een accessoireafdeling met allerhande kampeerspullen. Je gasfles laten vullen is ook mogelijk.

CORS nu nog groter

Bij CORS is er op de nieuwe locatie meer plek. Er zijn meer werkplekken beschikbaar waardoor er sneller en efficiënter kan worden gewerkt. Onderhoud, reparatie, op- of aanbouw, schadeherstel aan je vouwwagen, caravan, camper of aanhanger; het is allemaal mogelijk.

Kom langs op de Nijverheidsweg-Noord 85 in Amersfoort. Naar de site van Vouwwagenzaak. Naar de site van CORS.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!